Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η επιστροφή του Ωνάση στον Σκορπιό

Σίντιγκ (στον ρόλο του Ελληνα κροίσου) και Χολμς (ως Τζάκι) βρέθηκαν στο νησί για τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς «The Kennedys after Camelot»

gw45ew45 3Γάμοι και χαρές στον Σκορπιό! Το νησί, που ανήκει πλέον στον Ρώσο κροίσο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, υποδέχτηκε τον… Αριστοτέλη Ωνάση και την Τζάκι Κένεντι προκειμένου να τελέσουν τον γάμο τους!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η φιλόδοξη μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων «The Kennedys after Camelot», που σκηνοθετεί ο Τζον Κασάρ και θα αρχίσει να προβάλλεται το 2017 στις ΗΠΑ, έκανε γυρίσματα και μάλιστα γαμήλια στο θρυλικό νησί, το οποίο ανήκε στην οικογένεια Ωνάση.

Ο Αλεξάντερ Σίντιγκ, που ενσαρκώνει τον Ελληνα μεγιστάνα, και η Κέιτι Χολμς, η οποία φοράει τα σικ συνολάκια της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, βρέθηκαν στον Σκορπιό για να «ενωθούν εις σάρκα μίαν», αναπαριστώντας τηλεοπτικά την τελετή που έγινε στις 20 Οκτωβρίου 1968 στο νησί.

Την προηγούμενη Παρασκευή η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ και ο σουδανικής καταγωγής ηθοποιός ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες gw45ew45 4του σκηνοθέτη, προκειμένου να πετύχουν το πιο ακριβές -προς τον πρωτότυπο γάμο- αποτέλεσμα. Σε αυτό βοήθησαν και οι ενδυματολόγοι της παραγωγής, που φρόντισαν να κοπιάρουν απόλυτα τόσο το κοστούμι του «Αρίστου» όσο και το δαντελένιο deux pieces νυφικό της Τζάκι Κένεντι, το οποίο άφησε εποχή, αφού η χήρα του JFK υπήρξε μία από τις πιο καλοντυμένες Αμερικανίδες και η πιο κομψή σύζυγος πλανητάρχη.

Στα γυρίσματα ήταν παρούσα και η κόρη της Χολμς από τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ Σούρι, η οποία απόλαυσε το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε, αν και από πολύ μικρή έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί σε πλατό και χώρους γυρισμάτων. Η 38χρονη Κέιτι έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια σχετικά με τη «μεταμόρφωσή» της σε «Τζάκι», αφού η αλήθεια είναι πως της μοιάζει πολύ, ενώ υποστηρίζει απόλυτα τις κομψές δημιουργίες που φόρεσε η πρώην σύζυγος Κένεντι.

gw45ew45 2

Ειδικό μακιγιάζ

Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τον συμπρωταγωνιστή της, αφού όσοι είδαν τις πρώτες φωτογραφίες του ηθοποιού διαφώνησαν με την επιλογή να ενσαρκώσει τον Ωνάση. Μάλιστα, για την πιστή απόδοση του προσώπου, ο Αλεξάντερ Σίντιγκ έχει υποστεί ειδικό μακιγιάζ, ενώ οι make up artists έχουν χρησιμοποιήσει και προσθετικά. Θυμίζουμε ότι ο Σίντιγκ συμμετείχε και στο τηλεοπτικό φαινόμενο «Game of thrones», στον ρόλο του Ντόραν Μαρτέλ, πρίγκιπα του Ντορν, ο οποίος σφαγιάστηκε από την ερωμένη του αδελφού του.

Οσο για τον γιο του Ελληνα κροίσου Αλέξανδρο Ωνάση; Τον ενσαρκώνει ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Κρις Καπελέρης, ενώ τη Μαρία Κάλλας υποδύεται η Τζόι Τάνερ. Τέλος, στο καστ συναντάμε ένα από τα «Φιλαράκια», που καλείται να αφήσει στην άκρη το χιούμορ και τις καυστικές ατάκες του. Ο Μάθιου Πέρι, που έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως Τσάντλερ Μπινγκ, έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον Τεντ Κένεντι, αδελφό του JFK.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...