Εμπόδια για την έναρξη νυχτερινού κέντρου στην παραλιακή

Στην παραλιακή λεωφόρο (Λ. Καραμανλή 4), μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα όρια του Δήμου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης με το Δήμο Γλυφάδας, σε έκταση που ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου…

Στην παραλιακή λεωφόρο (Λ. Καραμανλή 4), μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα όρια του Δήμου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης με το Δήμο Γλυφάδας, σε έκταση που ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) έχουν κατασκευασθεί εγκαταστάσεις που στεγάζουν πολυχώρο που περιλαμβάνει εστιατόρια και κέντρο διασκέδασης και έχει διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης οχημάτων για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Πρόκειται για το ιστορικό κέντρο «Ειρηνικός» όπου έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς στις εγκαταστάσεις  του, μεγάλους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και μεγάλα clubs της Αθήνας.

Για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων αυτών έχουν εκδοθεί από το 1979 οι σχετικές άδειες από τους αρμόδιους φορείς και οι οποίες ανανεώθηκαν το 2009 επί Δημαρχίας Μάντεση, με αντιδήμαρχο τότε το σημερινό Δήμαρχο.

Με την έναρξη της θερινής περιόδου, ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα σχεδίασε και υλοποίησε μεγάλα έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, με την ταυτόχρονη κατασκευή σύγχρονων μέσων προστασίας από την ηχορύπανση, προκειμένου ο πολυχώρος να λειτουργήσει  υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η δραστηριότητα αυτή εξασφαλίζει 180 θέσεις εργασίας και προσφέρει στους χρήστες των εγκαταστάσεων υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Αν και ο χώρος έχει όλες τις απαραίτητες άδειες οι οποίες δεν έχουν ανακληθεί ποτέ, ο Δήμος αποφάσισε την παραμονή της έναρξης, που έχει ανακοινωθεί για τις 23 Ιουνίου, να χρησιμοποιήσει σκαπτικά μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών, για εργασίες «διαμόρφωσης κόμβου» στον προαύλιο χώρο που ανήκει στη δημόσια περιουσία και είναι μισθωμένος τις τελευταίες δεκαετίες από ιδιωτική εταιρεία και χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν την ημέρα της έναρξης λειτουργίας, μηχανήματα του Δήμου και απορριμματοφόρα, προκειμένου να καταστούν μη προσβάσιμες οι εγκαταστάσεις.

Είναι άξιο απορίας, στην Ελλάδα των μνημονίων και της ανεργίας αντί να ενισχύονται οι ιδιωτικές νόμιμες προσπάθειες  επιχειρηματικότητας που εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας, φόρους προς το κράτος και αντιμετωπίζονται ως εχθροί από την πολιτεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ