Αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ

Αντώνης Μανουσάκης ονομάζεται ο αγρίως δολοφονημένος στα Λιμανάκια, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

rtwe4twet 2Στα τατουάζ που είχε στο κορμί του ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες δολοφονημένος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης στηρίζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τις ελπίδες τους για να ανακαλύψουν την ταυτότητά του και γι’ αυτό τα έδωσαν χθες στη δημοσιότητα.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος, η σορός του άτυχου άνδρα παραμένει στα αζήτητα του νεκροτομείου.

Πρόκειται πάντως για έναν λευκό άνδρα ύψους 1,70 έως 1,80 μ., ηλικίας μεταξύ 35 και 45 ετών.

Στα χέρια του φέρει τατουάζ τα οποία δεν καταστράφηκαν από τη φωτιά που έβαλαν στο κορμί του ο ή οι δράστες, και τα περισσότερα από αυτά φαίνεται ότι δεν έχουν γίνει σε κάποιο επαγγελματικό στούντιο αλλά από ερασιτέχνη, ίσως ακόμα και μέσα σε φυλακή.

Αν είναι έτσι, πάντως, αυτό δεν έχει γίνει σε ελληνικές φυλακές, αφού τα δείγματα δακτυλικών αποτυπωμάτων που κατάφεραν να πάρουν οι αστυνομικοί από τα απανθρακωμένα δάχτυλα του νεκρού δεν είναι καταχωρισμένα στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. κι έτσι δεν προκύπτει να είναι σεσημασμένος στη χώρα μας.

Στα περισσότερα από τα τατουάζ υπάρχουν και λέξεις που προφανώς μόνο ο ίδιος γνώριζε τι ακριβώς σημαίνουν.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ασφάλειας στο δεξί χέρι του στο ύψος του βραχίονα φέρει τατουάζ με μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις: «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ». Στον αριστερό καρπό διακρίνονται οι λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ».

Μορφή γυναίκας

rtwe4twet 1Στον δεξιό βραχίονα υπάρχουν ένα χελιδόνι και η λέξη «Μάνα» μέσα σε περγαμηνή, ενώ στον αριστερό βραχίονα η καλοσχηματισμένη μορφή μιας γυναίκας.

Τέλος, στο αριστερό αντιβράχιο φέρει τη μορφή μιας γυναίκας και στο εσωτερικό του καρπού του αριστερού χεριού τον αριθμό «69».

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Αντώνης Μανουσάκης (σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών) ονομάζεται ο αγρίως δολοφονημένος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα χθες, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τα στοιχεία του.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ