Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τραπέζι βάφτισης με «μενού θανάτου»

Μαζική δηλητηρίαση στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας. Ενας νεκρός και 25 καλεσμένοι στο νοσοκομείο με σαλμονέλα ενώ κινδύνευσε σοβαρά και έμβρυο

Σε απίστευτο εφιάλτη εκτυλίχθηκε για τους καλεσμένους το τραπέζι της βάφτισης ενός αγοριού στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας, καθώς σερβιρίστηκε «μενού θανάτου», που προκάλεσε μαζική δηλητηρίαση από το μικρόβιο της σαλμονέλας! Ενας 57χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή του, ενώ συνολικά καταγράφηκαν 45 κρούσματα γαστρεντερίτιδας! Στο νοσοκομείο κατέληξαν 25 άνθρωποι, εκ των οποίων εννέα νοσηλεύονται ακόμη.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Οι γονείς του νεοφώτιστου βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς είδαν τη χαρά τους να μετατρέπεται σε θρήνο, εξαιτίας του τυριού φέτα ή της καρμπονάρας που έφαγαν οι καλεσμένοι στο γλέντι που ακολούθησε το μυστήριο το περασμένο Σάββατο σε γνωστό εστιατόριο στην Παραλία Διστόμου (Ασπρα Σπίτια). Δυστυχώς, για τον γαμπρό του νονού το φαγητό στάθηκε μοιραίο.

Ο 57χρονος άνδρας διπλώθηκε από φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας μαζί με τον 24χρονο γιο του, ο οποίος είχε παρόμοια συμπτώματα. Ο οργανισμός του νεαρού ανταποκρίθηκε στην αγωγή, όμως ο πατέρας του υπέκυψε.

Σε κίνδυνο βρίσκεται και η ζωή γνωστού οδοντιάτρου της Λαμίας, ο οποίος μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο της πόλης και νοσηλεύεται στην εντατική.

Καισαρική τομή

Ανάμεσα στα άτομα που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μία έγκυος εκπαιδευτικός, η οποία υποβλήθηκε εσπευσμένα σε καισαρική τομή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν αλλοιώσεις στην καρδιά τού εμβρύου που μπορούσαν να αποβούν μοιραίες!

Η «Espresso» επικοινώνησε με καλεσμένη της βάπτισης, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Αθήνας. «Δεν μας έχουν πει ακόμα τι έφταιξε. Πιθανότατα ήταν η φέτα ή η καρμπονάρα. Οι γονείς του παιδιού είναι συγκλονισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε» είπε ενώ με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε: «Το μικρόβιο είναι άτιμο και θέλει χρόνο να φύγει, με αποτέλεσμα να έχω να φάω δύο μέρες και να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι». Στο μεταξύ, οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους προκειμένου να εξακριβωθεί τι έφταιξε και να καταλογιστούν οι ανάλογες ευθύνες, είτε στον προμηθευτή των προϊόντων είτε στο κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί συνέλαβαν τη 49χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία αφέθηκε τελικά ελεύθερη με εισαγγελική εντολή. Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ ανέφερε: «Το Γραφείο Τροφιμογενών Νοσημάτων σε συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές δημόσιας υγείας, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Σαλμονελλών – Σιγκελλών πραγματοποιεί την εργαστηριακή και επιδημιολογική διερεύνηση της επιδημίας.

Εν όψει των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται κατά την επόμενη χρονική περίοδο, πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής τόσο στον χειρισμό όσο και στη μεταφορά των τροφίμων».

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...