Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Τράβηξε πιστόλι η Ρούλα

«Ηθελαν να μου επιβάλουν τον Φουρθιώτη ως συμπαρουσιαστή για να με μειώσουν επαγγελματικά» • Από την πρώτη ημέρα της εκπομπής δεν έχουν πληρώσει εμένα και τους συνεργάτες μου

rqwe4twea 1Η Ρούλα άνοιξε το στόμα της και ήταν σαρωτική! Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη προς τα μέσα επικοινωνίας, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η Ρούλα Κορομηλά (φωτό αριστερά) εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τα βρόντηξε και έφυγε από το Ε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους!

Συγκεκριμένα, κατακεραυνώνει τη διοίκηση του σταθμού και τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος πήγε με το «έτσι θέλω» να γίνει συμπαρουσιαστής της στο «Μπράβο Ρούλα» της Σύρου, ενώ αποκαλύπτει ότι στελέχη του καναλιού ήθελαν με απειλητικό τρόπο να της τον επιβάλουν «αυθαίρετα και αιφνιδιαστικά».

Αποκάλυψε επίσης πως το κανάλι δεν φέρθηκε σωστά στους συνεργάτες της, καθώς ήταν ασυνεπές στις οικονομικές υποχρεώσεις του, ενώ και η ίδια έχει μείνει μερικώς απλήρωτη, χωρίς όμως αυτό να είναι το ουσιαστικό πρόβλημά της.

Στήριξη από την ομάδα της

Η παρουσιάστρια, προς τιμήν της, υποστήριξε την ομάδα της. Ομως και οι συνεργάτες της, όπως αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί, δεν την «πούλησαν», παρά τις αφόρητες πιέσεις που τους ασκήθηκαν -ανεπιτυχώς- να μεταβούν στη Σύρο χωρίς εκείνη, αλλά με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη.

Με αυτή την ανακοίνωση η Ρούλα Κορομηλά ξεκαθαρίζει στον Τύπο, στους τηλεθεατές αλλά και στους κατοίκους της Σύρου, που την έχουν τιμήσει με τη φιλοξενία τους από τη δεκαετία του ’90, για ποιους λόγους δεν πραγματοποιήθηκε η εκπομπή της στην Ερμούπολη.

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη από το πόσο γρήγορα κινήθηκε το Ε δημοσιεύοντας δελτίο Τύπου, το οποίο η ίδια χαρακτηρίζει ανυπόστατο. «Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά ολοκληρώθηκε κανονικά, όπως είχε οριστεί, στις 19 Ιουνίου και την ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας, της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον» ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

«Δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε de facto καταστάσεις που με μείωναν ως άνθρωπο και ως επαγγελματία»

«O σταθμός αρνιόταν να εκπληρώνει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τους συνεργάτες μου»

«Σε απάντηση των κακοηθέστατων αναφορών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αναπαράγονται συλλήβδην και άκριτα σχετικά με τη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Τ/Σ ΕΤV, παραθέτω τα ακόλουθα: Εγώ, από την πλευρά μου, από την έναρξη της συνεργασίας μου έχω τηρήσει στο έπακρον όλες τις συμβατικές μου υποχρεώσεις.

Αντιμετώπισα από την αρχή αρνητικό κλίμα που εστιαζόταν πρωτίστως στην άρνηση του Τ/Σ να εκπληρώνει τις ανειλημμένες συμβατικές οικονομικές του υποχρεώσεις στους συντελεστές της εκπομπής.

Θεωρώ δευτερεύον να επισημάνω ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες rqwe4twea 2μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι σήμερα από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει αυθαιρέτως τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους. Ο Τ/Σ γνώριζε άριστα το κόστος κάθε επεισοδίου, καθώς η εκπομπή αποτελεί εσωτερική παραγωγή υπό τη δική του ευθύνη και όλα τα υπόλοιπα είναι προσχήματα και στηρίζονται σε αναληθείς προϋποθέσεις.

Τρεις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη μετάβαση τη δική μου, των συνεργατών και συντελεστών, και όλων των καλεσμένων της εκπομπής στη Σύρο, που αποτελούσε επιθυμία του σταθμού, τη Δευτέρα στις 20-6-2016 με κάλεσε ο κ. Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και την κυρία Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα, αιφνιδιαστικά και μονομερώς να μου επιβάλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη, με ύφος επιτακτικό και απειλητικό. 

Δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε de facto καταστάσεις που δεν προβλέπονταν ούτε συμβατικά και με μείωναν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, και στη δικαιολογημένη απολύτως άρνησή μου, που την κοινοποίησα και μέσω email του πληρεξουσίου δικηγόρου μου στον Τ/Σ, ο σταθμός άμεσα και παντελώς αναιτιολόγητα και αντισυμβατικά δημοσίευσε δελτίο Τύπου ύστερα από κάποιες ώρες με ανυπόστατο περιεχόμενο, γιατί τα πραγματικά περιστατικά έχουν όπως ακριβώς αναφέρονται στο παρόν δελτίο Τύπου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σταθμός άσκησε αφόρητες πιέσεις στους συνεργάτες μου ανεπιτυχώς να μεταβούν στη Σύρο με παρουσιαστή τον κ. Φουρθιώτη, οργανώνοντας μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίασης με την ονομασία “Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια”, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, εκπομπή που διαφημίστηκε και ανακοινώθηκε δημοσίως και από την εκπομπή του σταθμού με τίτλο “Πρωινούλι”».

04.06 espr.weekend 260x160


{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...