Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας. Αρκετά άτομα…

ΚΡΙΟΣ: Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να ενεργήσει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό συνεργάτη σας, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει. Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας. Αρκετά άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Χαλαρώστε και μην τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντάς τις και με αυτές των συνεργατών σας, που θα σας φανούν πολύτιμες. Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή σήμερα η ψυχολογική κατάστασή σας προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μην επενδύσετε σε καινούργια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις ημέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες. Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό, πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ. Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε ότι έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα χαρακτηριστικά της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάποιες φορές, η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους. Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαμογελάσει, απλά χαμογελάστε του. Δεν θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα συναισθηματικά και κοινωνικά απρόοπτα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΙΧΘΥΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας και είναι ευνόητο ότι θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...