Μάχη για την πρόταση μετονομασίας δρόμου σε Παντελή Παντελίδη

Ενταση, κραυγές και ειρωνείες επικράτησαν στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Ιωνίας μετά την πρόταση που κατέθεσε η παράταξη Δύναμη Προοπτικής για μετονομασία του δρόμου…

Ενταση, κραυγές και ειρωνείες επικράτησαν στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Ιωνίας μετά την πρόταση που κατέθεσε η παράταξη Δύναμη Προοπτικής για μετονομασία του δρόμου όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή σε οδό Παντελή Παντελίδη.

Η Δημοτική Σύμβουλος Δέσποινα Θωμαΐδου, που ανέπτυξε το θέμα στη συνεδρίαση της 13ης Ιουνίου, ζήτησε για εξαιρετικά συμβολικούς λόγους να μετονομαστεί η οδός Σηλυβρίας ή η πλησιέστερη αυτής, η οδός Σελινούντος, σε Παντελή Παντελίδη, στηρίζοντας -όπως κατέθεσε- την οικογένεια του ερμηνευτή, η οποία διακρίθηκε για την αξιοπρέπεια στη διαχείριση του πένθους της. Την πρότασή της όμως δεν συμμερίζεται η δημοτική Αρχή.

Φθηνές δικαιολογίες

«Δυστυχώς, η ιδεοληψία της δημοτικής Αρχής του κ. Ηρακλή Γκότση ταυτίστηκε με την επιθετικότητα της παράταξης του κ. Παναγιώτη Μανούρη. Με υπεκφυγές και φθηνές δικαιολογίες απέρριψαν το δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας, όπως το αποτυπώσαμε ως παράταξη. Αντί προτάσεων, ακούστηκαν κραυγές και ειρωνείες, που σίγουρα δεν τιμούν την πόλη μας.

Επιφυλασσόμαστε να προωθήσουμε το αίτημά μας με συγκεκριμένες δράσεις για έναν νέο άνθρωπο που έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Καλούμε τη νέα γενιά -και όχι μόνο- να δυναμώσει το αίτημά μας» ανέφερε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δύναμη Προοπτικής, στο οποίο περιέγραφε όλα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ