Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις…

ΚΡΙΟΣ: Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα χαμόγελό σας. Αντιδράστε σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους ώστε να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα εφοδιαστείτε με ιδέες και θα έχετε την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή στις συναλλαγές σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και καλό θα ήταν να μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την υπερέντασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας, η οποία θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία προκειμένου να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα.

ΛΕΩΝ: Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει, χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δεν σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες. Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν αργούν. Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, μια και οι αρνητικές σκέψεις δεν σας βοηθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Απ’ ό,τι φαίνεται, σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού χώρου σαας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρπάξτε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση με τον σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό πάθος του. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας προβληματίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα. Στις αναστολές που έχετε πάνω σε κάποια θέματα, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ό,τι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ