Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Γιατί μίλησε η ερωμένη του δολοφόνου

Το τηλεφώνημα της 19χρονης στην Αστυνομία οδήγησε στην εξιχνίαση

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. ακόμα αναζητούσε στοιχεία ώστε να μπορέσει να ταυτοποιήσει τον δολοφονημένο άνδρα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και μόλις λίγες ώρες προτού δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τατουάζ του (την περασμένη Πέμπτη), μια 19χρονη μιλούσε στους άνδρες της Αμεσης Δράσης για τον φονιά του 50χρονου ναυτικού!

teqwrtyw3tΑυτό το τυχαίο (;) τηλεφώνημα της νεαρής οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής στην εξιχνίαση του γκραν γκινιόλ εγκλήματος με θύμα τον 50χρονο Αντώνη Μανουσάκη, που εντοπίστηκε με το κεφάλι πολτοποιημένο και καμένος στα βράχια και το πτώμα του παρέμενε στα αζήτητα επί περίπου δύο εβδομάδες. 

Για τη φρικτή δολοφονία συνελήφθησαν το Σάββατο η 19χρονη και ο 34χρονος σύντροφός της, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη μία 19χρονη κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία.

Ηταν περίπου 00.30 της περασμένης Πέμπτης όταν η 19χρονη ερωμένη του 34χρονου τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της!

Καβγάδισαν έντονα

Στο τηλεφώνημα φέρεται ότι υποστήριξε ότι οι δυο τους καβγάδισαν έντονα, ενώ μίλησε και για «τον άνδρα που σκότωσε ο φίλος μου στα βράχια»! Λίγες ώρες αργότερα (το πρωί της 23ης Ιουνίου) το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τατουάζ του νεκρού Αντώνη Μανουσάκη, τα οποία ήταν από τα ελάχιστα σημεία στο σώμα του που είχαν μείνει αναλλοίωτα – λόγω των χτυπημάτων και των εγκαυμάτων που του είχαν προκαλέσει. Σύντομα το θύμα αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του, ο οποίος ενδεχομένως έδωσε στοιχεία στους αστυνομικούς για τα άτομα με τα οποία συνδεόταν ο 50χρονος.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από οικεία του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν φίλοι και συνάδελφοί του στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου -όπου εργαζόταν το θύμα-, ενώ κλήθηκε και η 19χρονη που είχε κατονομάσει τον σύντροφό της για τον ξυλοδαρμό. Μέσα σε λίγες ώρες το ζευγάρι «λύγισε» και αποκάλυψε όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στο σπίτι της και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ιχνη αίματος

Η συμπεριφορά του όμως, είπε η ίδια, έγινε αντιληπτή από τον 34χρονο σύντροφό της, ο οποίος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές και έναν ανεμιστήρα στο κεφάλι! Το ζευγάρι έδεσε χειροπόδαρα τον 50χρονο, τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και τον οδήγησε στα Λιμανάκια. Εκεί κατηγορούνται ότι συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν και τελικά του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους! Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, οι δράστες επέστρεψαν στο σπίτι τους και με τη βοήθεια της δεύτερης 19χρονης (που αναζητείται) καθάρισαν τον χώρο, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος. Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος ναυτικός ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δύο συλληφθέντες είναι τοξικομανείς.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...