Το… μέγεθος μετράει, με μέσο όρο στα…

Η… αυταπάτη των 4 εκατοστών στο ανδρικό μόριο αλλά και η σημασία που έχει το μέγεθος στη σεξουαλική πράξη αποκαλύπτονται σε νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών σε 3.000 άνδρες και γυναίκες! Ποσοστό άνω του 80% απάντησε ότι το μέγεθος παίζει ρόλο στη σεξουαλική απόδοση και, ενώ τα 13 εκατοστά αποτελούν τον φυσιολογικό μέσο όρο, στο μυαλό ανδρών και γυναικών τα 17 εκατοστά θεωρούνται, λανθασμένα, το κανονικό!

Οι συμμετέχοντες απάντησαν ανώνυμα σε ερωτηματολόγιο στο διαδίκτυο και τα ευρήματα συνδυάστηκαν με πραγματικές μετρήσεις, οι οποίες έγιναν σε άνδρες που επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο. «Ο συμβολισμός του μεγάλου φαλλού έχει σχέση με τον ανδρισμό, όπως είναι στη γυναίκα ο μεγάλος μαστός, που σχετίζεται με τη γονιμότητα και τη θηλυκότητα» λέει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Το άγχος της επίδοσης

Πάντως, η διαφορά στα εκατοστά φαίνεται ότι εκτοξεύει το άγχος της επίδοσης αφού, όπως παραδέχθηκαν οι ερωτηθέντες, ανεξάρτητα από την απόδοσή τους στο σεξ ένιωθαν τον φόβο της απόρριψης. Σε αυτό, σύμφωνα με την έρευνα, έχουν παίξει ρόλο και οι ταινίες πορνό, των οποίων οι πρωταγωνιστές δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στον μέσο όρο! Ενδιαφέρον έχει το ότι, ενώ οι γυναίκες είπαν ότι δεν θα απέρριπταν κάποιον άνδρα λόγω μεγέθους, οι περισσότερες θεωρούν ως μέσο «φυσιολογικό» μέγεθος τα 15-17 εκατοστά, όταν οι περισσότεροι άνδρες… φρενάρουν στα 13.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ