Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Ο (γυμνασμένος) Κυριάκος Μητσοτάκης και η εξόρμηση στα μανάβικα της Σύρου

Η προσεγμένη και επικοινωνιακή επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Πρόεδρέ μου, είσαι ένας μεγάλος σταρ. Οι φωτογραφίες που ανέβασες στα social media από το Σαββατοκύριακο στη Σύρο ήταν λαμπερότατες».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με το πολύ ωραίο και γυμνασμένο από το τζόκινγκ σώμα που διαθέτει, περπάτησε σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων στην Ερμούπολη. Είδε, αλλά και τον είδαν οι πάντες.

f3254gw5 2

Απλός, προσηνής και χαμογελαστός, πέρασε ακόμη και από τα μανάβικα του νησιού, όπου βγήκαν και οι πιο ωραίες φωτογραφίες. Αναρωτιέμαι, βλέποντάς τον κάθε Σαββατοκύριακο σε άλλο νησί (προηγήθηκε η Τήνος), ηπειρωτική Ελλάδα δεν υπάρχει για εξορμήσεις; Ας είναι!

Με το άσπρο πουκάμισό του, λοιπόν, ο πρόεδρος μου θύμισε παλιό γνωστό τραγουδάκι που λέει: «Με τ’ άσπρο σου πουκάμισο, το μπεζ το παντελόνι, λιγνό παλικαράκι μου, καμία δεν σου γλιτώνει, κι εμένα ποιος με σώνει». Αφιερωμένο, λοιπόν!

t45 3Με το μοβ μπλουζάκι στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Βιολετί-μοβ μπλουζάκι που αναδείκνυε τις καμπύλες του (75C πιθανολογώ για το στήθος) φορούσε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Την Κυριακή (ως γνωστόν, η εβδόμη είναι ημέρα ανάπαυσης και σιέστας) ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάστηκε στα πουλέν του με ωραίο πόλο μπλουζάκι, δείγμα χαλάρωσης. Οχι, πάντως, των μέτρων! t45 2Ενδιαφέρουσα εμφάνιση, εάν προσέξει κανείς και την καπουτσινί απόχρωση του παντελονιού. Το βιολετί μαζί του δένει καλύτερα και από συνδυασμό του Λάκη Γαβαλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει σταδιακά αλλά σταθερά στη νέα μοβ εποχή του!

Ο Ψινάκης αναστάτωσε το υπουργείο Εξωτερικών

Με κοστούμι δανεισμένο, το πιθανότερο, από τη συλλογή του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο δήμαρχος Μαραθώνα, και εκπληκτικός φυσικά, Ηλίας Ψινάκης επισκέφθηκε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στην έδρα του. Πήγε να τον ευχαριστήσει για τη συνδρομή της ελληνικής Πολιτείας κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε πρόσφατα στην Κίνα ο Ηλίας και ενημέρωσε τον υπουργό για τις επενδυτικές συμφωνίες που έρχονται! Αυτός ήταν ο επίσημος λόγος, γιατί ο ανεπίσημος, φαντάζομαι, ήταν η φιέστα Ψινάκη. Αναστατώθηκε όλο το υπουργείο και ειδικά το γραφείο υπουργού από την εκρηκτική παρουσία του δημάρχου και τη φαντασία του στα φωτογραφικά ενσταντανέ. Οπως βλέπετε, έχει καθίσει στα σκαλιά τη t45 1διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του ΥΠΕΞ, τη Χριστίνα Βαγενά, για «μια γρήγορη και περιεκτική ενημέρωση… Που στα “όρθια” δεν τη λες…» γράφει ο ίδιος στη λεζάντα! Τι να κάνει και η διευθύντρια; Τα είδε όλα!

Μεταξύ… τυρού και καρπουζιού

Στην ταβέρνα Μπάμπης στη λεωφόρο Αμφιθέας έφαγε το Σαββατοκύριακο με στελέχη του κόμματός του ο Βασίλης Λεβέντης. Μεταξύ… τυρού και καρπουζιού, δηλαδή μετά τα ψάρια που δοκίμασε, σχολίασε με τους συνεργάτες του το πόσο λάθος ήταν το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία. Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει. Το καρπούζι, με το οποίο έκλεισε η μίνι πολιτική ανάλυση, είναι το αγαπημένο φρούτο του Γιάννη Καλλιάνου (φωτό), εκπροσώπου Τύπου της Ενωσης Κεντρώων. 

!

t45 7Τι γίνεται με το Εκλογοδικείο; Ενα χαρμόσυνο νέο φαίνεται να πλανάται το τελευταίο διάστημα πάνω από τη Θράκη και, αν πραγματοποιηθεί ως αληθινό, θα είναι πολύ δίκαιο για την ακριτική Ελλάδα μας. Οι δύο πρώην υπουργοί της Ν.Δ. Αλέξανδρος Κοντός και Ευριπίδης Στυλιανίδης (φωτό) φέρεται ότι είναι κοντά στη δικαίωσή τους, που ίσως τους ξαναδώσει τις χαμένες τους έδρες στη Βουλή. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να κερδηθούν ξανά οι έδρες σε τρεις τριεδρικές περιφέρειες, δηλαδή σε Ροδόπη, Κέρκυρα και Ξάνθη, ύστερα από ένσταση που έχουν κάνει ομάδες πολιτών και στηρίζεται στην αντισυνταγματική, όπως λένε, εξομάλυνση που έγινε στις τριεδρικές για να πάρει το μπόνους των 50 εδρών ο ΣΥΡΙΖΑ. 



{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...