«Ερχεται η ώρα όσων έχυσαν δηλητήριο»

Με δικαστές και δημοσιογράφους τα έβαλε, μέσω facebook, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος παραπέμπεται οριστικά σε δίκη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος σχετικά με παρέμβασή του υπέρ σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Ο κ. Μαρκογιαννάκης σημειώνει ότι η υπόθεση αφορά σπουδαστή από τα Χανιά ο οποίος είχε γράψει το όνομα του χωριού του σε τοίχο της σχολής, «και όχι τις κατηγορίες περί bullying κατά του Βαγγέλη Γιακουμάκη».

Ο ίδιος κάνει λόγο για μεθόδευση: «Λυπάμαι για το κατάντημα των κ. ανώτατων δικαστών να εκδώσουν απόφαση με μία αστεία, γελοία -θα έλεγα- αιτιολογία. Οι κατήδες θα ωχριούσαν μπροστά τους. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι την άθλια νομική τους κατασκευή τη μεθόδευσαν επειδή είμαι επώνυμος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αξιος, λοιπόν, ο μισθός τους. Αντε, και καλή προαγωγή στις επόμενες κρίσεις».

Η παραπομπή του

Οπως καταλήγει: «Μετά την καθαρογραφή της απόφασης, θα τα ξαναπούμε. Για τους κακοποιούς της δημοσιογραφίας και τα ανθρωπάκια που βρήκαν την ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριό τους έρχεται και για αυτούς η ώρα».

Η παραπομπή του αφορά παρέμβασή του ώστε να μην τιμωρηθεί από τη διοίκηση της Γαλακτοκομικής σπουδαστής που φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου του Γιακουμάκη. «Παραπέμφθηκα για την απόφαση να επιβάλουν στον σπουδαστή την ποινή της αποβολής για τρεις ημέρες από τα μαθήματα, και όχι -όπως έπρεπε- από την εστία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ