Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

«Δικαιολογίες τέλος»

Τα χρωστούμενα (100.000 ευρώ) του Γιάννη Κουτσομύτη στη γνωστή ηθοποιό για τη σειρά «Ματωμένα χώματα»! «Δεν θα το λύσουμε σε εκπομπές και εφημερίδες» λέει ο γιος του σκηνοθέτη

Η απόφαση της Δήμητρας Ματσούκα να δημοσιοποιήσει το όνομα του Γιάννη Κουτσομύτη, ως το πρόσωπο που της χρωστάει δεδουλευμένα ύψους 100.000 ευρώ, προκάλεσε «σεισμό».

ΑΠO ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η ηθοποιός και ο γιος του σημαντικού σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη βρίσκονται σε αντιδικία σχεδόν επτά χρόνια, με την πλευρά της πρωταγωνίστριας να υποστηρίζει ότι τα χρήματα αφορούν πληρωμές για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Ματωμένα χώματα», την παραγωγή της οποίας είχε αναλάβει ο γνωστός οικονομολόγος.

«Ζητάω τα χρήματά μου που αφορούν επεισόδια που προβλήθηκαν» δηλώνει με αγανάκτηση η Δήμητρα Ματσούκα στην «Espresso» και αποκαλύπτει πως είναι η μόνη απλήρωτη κι αυτό από την καλή της την καρδιά!

«Τα πρώτα χρόνια δεν έκανα καμία κουβέντα για την πληρωμή μου από σεβασμό στον Κώστα Κουτσομύτη. Ηταν ευτυχία που δούλεψα κοντά του και δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Οταν όμως “έφυγε” και πιεζόμουν οικονομικά πολύ και από την Εφορία, αποφάσισα να τα ζητήσω. Επτά χρόνια μετά θέλω να πάρω τα χρήματά μου από τον Γιάννη Κουτσομύτη, τον οποίο διευκόλυνα ήδη μία φορά όταν μου το ζήτησε λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Τώρα όμως δεν έχει καμία δικαιολογία». Τι απαντά η άλλη πλευρά; «Υπάρχει διάσταση απόψεων στο θέμα της αποπληρωμής αμοιβών της Δήμητρας rtwe4twe 1Ματσούκα για τη σειρά “Ματωμένα χώματα” που κόπηκε, δηλαδή δεν ολοκληρώθηκε» υποστηρίζει στην «Espresso» ο δικηγόρος του Γιάννη Κουτσομύτη, Κώστας Ντάλτας, ο οποίος χαρακτηρίζει τον παραγωγό αξιοπρεπή και διακεκριμένο οικονομολόγο, ενώ τονίζει πως το blog του είναι ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω των αξιόπιστων αναλύσεων και εκθέσεων που δημοσιεύει για τη διεθνή οικονομία.

«Οσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις της δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει. Ωστόσο δεν μπορούμε να λύσουμε την υπόθεση σε εφημερίδες και εκπομπές» συμπληρώνει.

Εξώδικα

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της ηθοποιού δηλώνει αποφασισμένη για περαιτέρω δικαστικές ενέργειες. «Τα ποσά είναι καθαρά δεδουλευμένα από επεισόδια στα οποία είχε συμμετάσχει η Δήμητρα Ματσούκα και έχουν προβληθεί το 2008. Γι’ αυτά τα ποσά έχουμε ανταλλαγή εξωδίκων και μάλιστα υπάρχει εξώδικη αναγνώριση από την πλευρά του κ. Κουτσομύτη. Θα υπάρξουν δικαστικές ενέργειες εις βάρος του για τις οφειλές αυτές και θα προστεθούν ποσά ηθικής βλάβης που έχει υποστεί η ηθοποιός» υποστηρίζει.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...