Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τα βλέπετε όλα σαν μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που…

ΚΡΙΟΣ: Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές. Δεν θα λείψουν πάντως και οι ευχάριστες στιγμές, οι οποίες θα σας αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό χώρο σας θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας. Κάποιες φορές βεβαίως αυτό δεν θα είναι αρκετό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις. Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μία φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας. Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίξτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας, όμως πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να ζήσετε καλύτερα και χωρίς αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τα βλέπετε όλα σαν μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και, αν ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να είστε καχύποπτοι, θα μάθετε και να τους ξεχωρίζετε.

ΖΥΓΟΣ: Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείτε, δεν θα είναι εύκολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς όσο από ύψος αμοιβών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους. Η σημερινή μέρα μπορεί να γίνει η αφετηρία για σταθεροποίηση των σχεδίων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθούν ο ρεαλισμός και η λογική σας. Αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Η μέρα προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Πείτε «ναι» σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς. Στα προσωπικά σας υπάρχει το ενδεχόμενο να υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα σας καταβάλουν.

04.06 espr.weekend 260x160

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...