«Ελα, δεν θέλεις γυναίκα με τρία ευρώ;»

Με τη συνοδεία των… προαγωγών τους κάνουν εξορμήσεις εκτός των τειχών της Πάτρας -κυρίως σε παραλιακές ζώνες- νεαρές που σταμπάρουν υποψήφιους πελάτες και τους πλευρίζουν προσφέροντάς τους στιγμές ηδονής αντί τριών ή πέντε ευρώ!

Με τη συνοδεία των… προαγωγών τους κάνουν εξορμήσεις εκτός των τειχών της Πάτρας -κυρίως σε παραλιακές ζώνες- νεαρές Τσιγγάνες που σταμπάρουν υποψήφιους πελάτες και τους πλευρίζουν προσφέροντάς τους στιγμές ηδονής αντί τριών ή πέντε ευρώ! Τελευταίο «θύμα» της δράσης τους ήταν ένας ηλικιωμένος Πατρινός, ο οποίος έκανε βόλτα με την οικογένειά του στην περιοχή του Ακταίου, έχοντας μαζί και το εγγονάκι του.

Στο σημείο σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα, από τα οποία αποβιβάστηκαν ζευγάρια Τσιγγάνων με τα παιδιά τους. Μόλις είδαν τον παππού να έχει απομακρυνθεί από την υπόλοιπη οικογένεια, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να τον πλησιάσουν.

Πρώτος πήγε κοντά του ένας νεαρός ο οποίος προσπάθησε αρχικά να του πιάσει την κουβέντα για άσχετο θέμα αλλά ο ηλικιωμένος δεν ανταποκρίθηκε, φοβούμενος προφανώς μήπως του αρπάξει λεφτά. Προτού προλάβει να απομακρυνθεί, έκανε την εμφάνισή της μια γυναίκα, η οποία τον πλησίασε με θράσος και του πρότεινε να κάνουν σεξ δίνοντάς της τρία ευρώ.

Τον εμπόδιζε

Ο ηλικιωμένος σάστισε και έκανε να φύγει, αλλά η Τσιγγάνα τον εμπόδιζε να απομακρυνθεί λέγοντάς του επίμονα: «Ελα, δεν θέλεις γυναίκα με τρία ευρώ;» Ο άνδρας είδε με έκπληξη να τον πλησιάζουν άλλοι δύο Τσιγγάνοι, οι οποίοι προσπάθησαν να του φράξουν τον δρόμο, αλλά κατόρθωσε να τους ξεφύγει επιταχύνοντας τον βηματισμό του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ