Ταξιδεύοντας τις ελληνικές γεύσεις στη Γαλλία

Δύο Ελληνίδες, οι οποίες κάνουν καριέρα στη Γαλλία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν με τον δικό τους τρόπο την ελληνική γαστρονομία στο εξωτερικό. Η Ντίνα Νικολάου και η δημοσιογράφος Μαρί Μαμιόγλου ετοιμάζουν ένα project για τη γαλλική τηλεόραση, με μια σειρά εκπομπών που θα γυριστούν στα ελληνικά νησιά. Με αυτόν τον τρόπο θα προωθήσουν την κουλτούρα, τον πολιτισμό και θα ταξιδέψουν το κοινό στις Κυκλάδες και σε άλλα όμορφα μέρη, κάνοντας έναν τουριστικό οδηγό, αφού σε όποιο νησί κι αν πηγαίνουν θα προβάλλουν και τις ομορφιές του, τα προϊόντα που παράγει, αλλά και μερικές από τις πιο ξακουστές του συνταγές.

Ετσι, μετά το τέλος της εκπομπής της στον Σκάι η Ελληνίδα σεφ ανοίγει… πανιά για διεθνή τηλεμαγειρέματα, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα σε άλλο ελληνικό κανάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.