Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ρώσος κροίσος «εισβάλλει» στη Μεσσηνία!

Ο Σεργκέι Μαλοφέφκιν γνώρισε τις ομορφιές της Ελλάδας από τον γνωστό εικαστικό Νίκο Φλώρο και σχεδιάζει να επενδύσει στην περιοχή

Ενας ζάπλουτος Ρώσος επιχειρηματίας, ο Σεργκέι Μαλοφέφκιν, ο οποίος ανήκει στους 100 πλουσιότερους της χώρας του και είναι πρόεδρος του Πανρωσικού Επιχειρηματικού Οργανισμού Delovaya Rossia, είναι λάτρης της Ελλάδας!

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μάλιστα καταφθάνει τον επόμενο μήνα με το λίαρ τζετ του στην πατρίδα μας, προκειμένου να επενδύσει ένα τεράστιο ποσό σε τουριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα κοντά στο «Costa Navarino».

O Ρώσος μεγιστάνας και ιδρυτής του Ομίλου Euroservice έκανε την προσέγγιση μέσω του διεθνώς καταξιωμένου Ελληνα εικαστικού Νίκου Φλώρου, που αυτή την περίοδο πραγματοποιεί έκθεση στο Κρατικό Μουσείο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Ισαάκ, στην Αγία Πετρούπολη, με τίτλο «Αυτοκρατορική Ρωσία», ως επίσημος καλεσμένος του ρωσικού κράτους.

425yw4 1

Ο Μαλοφέφκιν θέλησε να γνωρίσει προσωπικά τον καλλιτέχνη, ο οποίος έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για τις τεράστιες κατασκευές του από αλουμίνιο βασισμένες σε κοστούμια της μεγάλης ντίβας της όπερας Μαρίας Κάλλας, ενώ φέτος βραβεύτηκε από τους Ρώσους για την έμπνευσή του να δημιουργήσει τα πορτρέτα της οικογένειας Ρομανόφ (του Νικολάου Β’, της τσαρίνας Αλεξάνδρας και των πέντε παιδιών τους, Ολγας, Τατιάνας, Αναστασίας, Μαρίας και Αλεξέι) από μικροσκοπικά ψηφιδωτά αλουμινίου.

Μάλιστα, ο δυναμικός επιχειρηματίας αποκάλυψε στον Φλώρο ότι η οικογένεια Ρομανόφ ήταν η αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ μετά τη βράβευση του Ελληνα εικαστικού ο μεγιστάνας τόνισε ότι θέλει να «ρίξει» έναν πακτωλό χρημάτων στη χώρα μας.

Ο Νίκος Φλώρος τού έδειξε φωτογραφίες από τις ομορφιές της Ελλάδας κι εκείνος ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα από την περιοχή της Πελοποννήσου. Μέσα στον Ιούλιο καταφθάνει για να κάνει αγορές γης, που άμεσα θα μετατραπούν σε ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή της Μεσσηνίας.

425yw4 2

Ο Σεργκέι έχει ήδη επενδύσει τεράστια ποσά σε ξενοδοχεία της Ταϊλάνδης, καθώς λατρεύει τη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Νίκος Φλώρος θα τον ξεναγήσει στο πατρικό σπίτι της Κάλλας στο Νεοχώρι, καθώς ο Ρώσος επιχειρηματίας είναι θαυμαστής της.

Επίσης, ύστερα από πρόταση του επιχειρηματία, θα επισκεφτούν και την Αρκαδία, την πατρογονική γη του Ελληνα καλλιτέχνη, για να τον τιμήσει προσωπικά, ενώ του επισήμανε ότι θέλει να γίνει χρηματοδότης του για τη δημιουργία ενός μουσείου του στην Αθήνα, καθώς συγκινήθηκε όταν είδε σε φωτογραφίες στο κινητό του δημιουργού την έκθεσή του για τον «Ελ Γκρέκο», αφού είναι βαθιά θρησκευόμενος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....