Ο «βασιλιάς του rock ‘n’ roll» γνώριζε (!) ότι θα πεθάνει

Σοκαριστικές αποκαλύψεις (σε νέο βιβλίο) από τον ετεροθαλή αδελφό του Ελβις Πρίσλεϊ! Υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής ήταν σε κακό χάλι και έπαιρνε σκόπιμα υπερβολικές δόσεις φαρμάκων

O Ελβις Πρίσλεϊ έπαιρνε επίτηδες μεγάλες δόσεις φαρμάκων και είχε φτάσει στο σημείο να λιποθυμά ή να πηγαίνει στην τουαλέτα υποβασταζόμενος. Αυτά αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του με τίτλο «My Brother Elvis» ο «αδελφός» του «βασιλιά του rock ‘n’ roll» Ντέιβιντ Στάνλεϊ. 

Ο Στάνλεϊ, του οποίου η μητέρα παντρεύτηκε τον πατέρα του Πρίσλεϊ το 1960, μετακόμισε στην Graceland σε ηλικία 4 ετών και δούλευε μάλιστα για τον τραγουδιστή, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της «New York Daily News». Στο βιβλίο του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο Στάνλεϊ γράφει ότι ο Πρίσλεϊ τον είχε προειδοποιήσει με μια μάλλον δυσοίωνη διατύπωση δύο μέρες πριν από τον θάνατό του, στις 16 Αυγούστου του 1977. Του είχε πει συγκεκριμένα, λίγο προτού φύγει για ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, ότι την επόμενη φορά που θα συναντιόνταν θα βρισκόταν «πιο ψηλά». 

Οταν ο Πρίσλεϊ βρέθηκε να κείτεται νεκρός στην Graceland, δίπλα του υπήρχαν φάρμακα και σύριγγες, όπως αποκαλύπτει ο ετεροθαλής αδελφός του, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει ότι τα έκρυψε στις τσέπες του προτού φτάσει η αστυνομία. Ο Στάνλεϊ υποστηρίζει ότι ο Ελβις το έκανε επίτηδες. Ο τραγουδιστής ήταν σε τόσο κακό χάλι τις τελευταίες μέρες της ζωής του που οι φίλοι και η οικογένειά του έπρεπε να τον βοηθούν να πάει στην τουαλέτα. Οταν, δε, καθόταν στο τραπέζι για το δείπνο, αποκοιμιόταν και ο ετεροθαλής αδελφός του αλλά και οι άλλοι συνδαιτυμόνες έπρεπε να βάζουν τα χέρια τους μέσα στο στόμα του για να του βγάζουν το φαγητό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το βιβλίο είναι το έκτο που γράφει ο Στάνλεϊ για τον Ελβις και αναμένεται να είναι στα βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ στις 16 Αυγούστου, στην 39η επέτειο από τον θάνατο του «βασιλιά».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ