Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις, όπως εσείς θα θέλατε, παρ’ όλα αυτά είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε

ΚΡΙΟΣ: Μια που θα έχετε περισσότερα περιθώρια να καλυφθείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένατε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Κάποιες κοινωνικές εμφανίσεις σας θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην αισθάνεστε πνιγμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις, όπως εσείς θα θέλατε, παρ’ όλα αυτά είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό περιβάλλον σας να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή κι εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μη φέρεστε απόλυτα από συνήθεια και μόνο, ακόμα κι αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα. Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις.

ΛΕΩΝ: Αν έχετε απογοητευτεί από αυτά που προσδοκούσατε από τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει. Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο κοπιάσατε να την αποκτήσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, σε σημείο που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με σωστές άμυνες θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται ευκολότερα. Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν πάνω σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας κάντε τη δική σας, προσωπική εκτίμηση. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως να είναι πιο χρήσιμες απ’ ό,τι νομίζετε. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή μέρα σάς προκαλεί άγχος και εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, αλλά δεν χρειάζεται να στέκεστε πολύ σε αυτές. Αν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό περιβάλλον, μην το βάλτε κάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποδείξεις σας σε πολύ αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να είναι χρήσιμες και να πιάσουν τόπο, αλλά να θυμάστε πως με τις συχνές παρεμβάσεις σας εσείς θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Θα κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας, χάρη στην καλή προετοιμασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού η πράξη τις περισσότερες φορές είναι πιο δύσκολη από τη θεωρία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητά σας να εφαρμόζετε τις σκέψεις σας. Μια ερωτική συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και είναι πιθανόν να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Ετσι κι αλλιώς τώρα θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά γι’ αυτά που επιδιώκετε. Πρέπει να διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους, γιατί όσο έχετε επιφυλάξεις θα παραμένετε αναποφάσιστοι. Η απληστία που θα διαπιστώσετε πως χαρακτηρίζει ορισμένους συνεργάτες σας θα σας χαλάσει τη διάθεση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...