Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Eξαλλη η οικογένεια του Νίκου Ρωμανού για το «βραχιολάκι» εξόδου που δεν εκδόθηκε ποτέ

Ο 23χρονος όχι μόνο δεν παρακολούθησε τα μαθήματα, αλλά «έφαγε» άλλα 20 χρόνια για τρομοκρατικές πράξεις

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο 23χρονος όχι μόνο δεν παρακολούθησε τα μαθήματα, αλλά «έφαγε» άλλα 20 χρόνια για τρομοκρατικές πράξεις

Μύδρους κατά της αριστερής κυβέρνησης, την οποία υποστήριζαν, εξαπολύει το περιβάλλον του έγκλειστου Νίκου Ρωμανού.

Το 23χρονο αγόρι, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για την υπόθεση της διπλής ληστείας στο Βελβεντό, μόλις προχθές (σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης μας) «έφαγε» άλλα 20 χρόνια για σειρά τρομοκρατικών πράξεων, μεταξύ των οποίων και η εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου. Ο Νίκος, που είχε ζητήσει με μια πολυήμερη απεργία πριν από δύο χρόνια να φορέσει βραχιολάκι για να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματά του εκτός φυλακής στα ΤΕΙ, τώρα ζει νέα περιπέτεια.

1867334

Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του είναι πυρ και μανία εναντίον του πρωθυπουργού, όχι μόνο γιατί δεν έδωσε το βραχιολάκι στον σπουδαστή-φυλακισμένο, αλλά γιατί θεωρούν ότι την πληρώνει ακριβά ο Νίκος Ρωμανός, όχι μόνον «…διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις, αλλά και προς συμμόρφωση όλων των άλλων…» Να θυμίσουμε ότι o Νίκος Ρωμανός, γιος της συγγραφέως Παυλίνας Νάσιουτζικ και εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, συγγραφέα, που κατηγορήθηκε για δολοφονία σε μια πολύκροτη δίκη για την υπόθεση που έγινε γνωστή ως «έγκλημα στο Κολωνάκι» τη δεκαετία του ’80, ήταν φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του από ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια το 2008.
Λεζάντα: Ο Νίκος Ρωμανός

Οι ωραίες του Τσίπρα

Θα ήθελα να ήξερα ποιος έχει κάνει το κάστινγκ στις αστυνομικίνες του πρωθυπουργού! Εάν δεν τις έχει επιλέξει ο ίδιος ο Αλέξης, τότε αυτός που το έχει αναλάβει διαθέτει υπέροχο γούστο και ωραία ματιά. Εξω από την πρωθυπουργική πόρτα του γραφείου της Βουλής συχνά πυκνά κάθεται μια πανέμορφη αστυνομικός, που, αν πήγαινε στα καλλιστεία, ο τίτλος Μις Υφήλιος θα ήταν σίγουρα δικός της, και επιτηρεί τον Αλέξη Τσίπρα. Μακριά μαύρα μαλλιά, σαρκώδη χείλη, πολύ γλυκιά και πανύψηλη, η εν λόγω νεαρά καίει καρδιές στη Βουλή! Βουλευτές και όχι μόνο περνούν κατά δεκάδες μπροστά της καθημερινά, μόνο και μόνο για να τη βλέπουν. «Φάτε, μάτια, ψάρια» δηλαδή, αφού η κουκλάρα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης μας, δεν έχει μάτια παρά για τον επί τέσσερα συναπτά έτη σύντροφό της. Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό, πάντως, που, μπαινοβγαίνοντας στο γραφείο του, τον καλημερίζει και τον καληνυχτίζει μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο!

Μία γυναίκα ανάμεσα στις κεφαλές 10 Ορθόδοξων Εκκλησιών

kratsa img 0270

Μια κυρία, όχι στα μπουζούκια, αλλά στη Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδοξίας. Η λευκοφορεμένη αυτή κυρία, ανάμεσα σε δεκάδες μαυροφορεμένους ιερείς, είναι η Ρόδη Κράτσα, πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής». Η μοναδική γυναίκα ανάμεσα στις κεφαλές 10 Ορθόδοξων Εκκλησιών και, μάλιστα, υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Η Ρόδη Κράτσα μετείχε στην αντιπροσωπία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Η Ελληνίδα πολιτικός με το διεθνές προφίλ είναι θερμή υποστηρίκτρια της Ορθοδοξίας ανά τον κόσμο, σταυροφόρος του Τάγματος του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα και αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Με άλλα λόγια. « μια γυναίκα… τόσοι παπάδες, Ρόδη, τους έχεις βάλει σε μπελάδες»!

(!)

foititis img 5590

Μεταπτυχιακός φοιτητής στη Φιλοσοφική Αθηνών είναι ο πρέσβης της Κύπρου, πρώην υπουργός Παιδείας Κυριάκος Κενεβέζος. Η Νομική Αθηνών δεν έφτανε, ως φαίνεται, στον πρέσβη μας και αποφάσισε να καθίσει ξανά στα θρανία. Είναι αληθινά ωραίο να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος και αυτό κάνει ο πρέσβης της Κύπρου. Αλλωστε, κ. πρέσβη μου, ο λαός λέει «όσο ζούμε μαθαίνουμε».

gyalia img 5582

Τη γνώμη της στήλης για τα νέα γυαλιά ηλίου του ζήτησε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης και του τη δώσαμε, ποζάροντας μαζί του στο προαύλιο της Βουλής.

Τα σχόλια για τον διαγωνισμό οπτικών δικά σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...