Η Σκοτσέζα Μις Χίτλερ 2016 δηλώνει ότι θα σκότωνε ευχαρίστως τη Frau Μέρκελ!

Νεαρή Σκοτσέζα με το ψευδώνυμο «Λεωφορείο Γεμάτο Καθυστερημένους» είναι η Μις Χίτλερ 2016 στον διαγωνισμό που ανέδειξε όχι την πιο καθυστερημένη, αλλά…

Νεαρή Σκοτσέζα με το ψευδώνυμο «Λεωφορείο Γεμάτο Καθυστερημένους» είναι η Μις Χίτλερ 2016 στον διαγωνισμό που ανέδειξε όχι την πιο καθυστερημένη, αλλά την πιο πιστή νοσταλγό των ναζί στη Βρετανία.

Σε συνέντευξή της στο σάιτ της νεολαίας των Βρετανών νεοναζί National Action, η «εστεμμένη», μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι θα σκότωνε ευχαρίστως τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. «Θα την έβαζα σ’ ένα από τα στρατόπεδά της και θα άφηνα τα κατοικίδιά της, τους πρόσφυγες, να κάνουν τα υπόλοιπα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μις Χίτλερ μίλησε όμως και για την προσωπική ζωή της, δηλώνοντας ότι το αγόρι της είναι «το καλύτερο δώρο που μου έχει δώσει η ζωή», προσθέτοντας ότι χωρίς αυτόν θα ήταν «μια πολύ μοναχική ναζί».

Δεν μπορεί όμως να πει το ίδιο και για τις φιλικές σχέσεις της, οι οποίες, όπως παραδέχεται, έχουν πληγεί από τις απόψεις της. «Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν φίλοι μου, αλλά εξαιτίας των ανοιχτά αντιφασιστικών απόψεών τους δεν τους μιλάω πια. Αυτό με θλίβει μερικές φορές, γιατί απολάμβανα πολύ την παρέα τους» εξομολογείται.

Ο διαγωνισμός για τη Μις Χίτλερ, όπως εξηγούν οι διοργανωτές, έχει στόχο να στρέψει το ενδιαφέρον στις ακροδεξιές απόψεις, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες της National Action να εξηγήσουν ανοιχτά τους λόγους που τις οδήγησαν να γίνουν μέλη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ