Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ψυχρός βασανιστής

Η ανατριχιαστική κατάθεση του 34χρονου που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 50χρονου ναυτικού στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Με λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα περιέγραψε, κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς, πώς σκότωσε τον 50χρονο ναυτικό Αντώνη Μανουσάκη ο 34χρονος που κατηγορείται για το γκραν γκινιόλ έγκλημα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι είπε πως λιθοβόλησε το θύμα, του έβαλε φωτιά δύο φορές ώσπου να ξεψυχήσει, ενώ στο ενδιάμεσο έκανε… διάλειμμα για τσιγάρο με τη 19χρονη φίλη του!

Ο θάνατος του ναυτικού με τα τατουάζ ήταν μαρτυρικός, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso». Οι δράστες τον είχαν χτυπήσει άγρια στο σώμα, είχαν πολτοποιήσει το πρόσωπό του και τον είχαν αποτελειώσει καίγοντάς τον ζωντανό! Ωστόσο, όσα ανέφερε ο 34χρονος είναι ακόμη πιο φρικιαστικά και μάλιστα φέρεται ότι περιέγραψε την τελευταία πράξη του δράματος με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο: «Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά! Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα».

Η απίστευτης αγριότητας τραγωδία είχε ξεκινήσει μερικές ώρες νωρίτερα στο σπίτι της 19χρονης στη Δραπετσώνα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, το μοιραίο βράδυ της 15ης Ιουνίου ο 50χρονος τής επιτέθηκε σεξουαλικά, αλλά έγινε αντιληπτός από τον 34χρονο, ο οποίος άρχισε να τον χτυπά με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές.

Xειροπόδαρα

Σύμφωνα με όσα είπαν οι κατηγορούμενοι, το θύμα είχε ακόμα τις αισθήσεις του όταν του έδεσαν τα χέρια και τον πήγαν με αυτοκίνητο στα Λιμανάκια. Σε κάποιο σημείο κοντά στην παραλία ο 34χρονος έδεσε χειροπόδαρα τον 50χρονο με ταινία συσκευασίας, άρχισε και πάλι να τον χτυπά, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι γύρισε στο αυτοκίνητο για τσιγάρο, αλλά ο 34χρονος επέστρεψε στο σημείο όπου κειτόταν το θύμα και διαπίστωσε ότι ήταν ακόμη ζωντανός!

Ετσι, τον χτύπησε με πέτρες, τον περιέλουσε ξανά με βενζίνη και τον έκαψε ζωντανό. Μάλιστα, αυτήν τη φορά του έβαλε στο πρόσωπο ένα παπούτσι και μια κάλτσα εμποτισμένα με βενζίνη, ώστε να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....