Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα την πνευματική παρακαταθήκη σας, γιατί και εσείς…

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλείστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας. Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη. Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική ζωή σας. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κερδίστε σε κοινωνικές αναμετρήσεις και κάντε πραγματικότητα πολλές από τις προσδοκίες σας. Σε θέματα αγάπης, καριέρας, αλλά και γενικότερα, θα είστε πιο δημοφιλείς. Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα, κι έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή ημέρα θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια μέσα σε λογικό πλαίσιο. Είναι ιδιαίτερα θετική για τα επενδυτικά σας ζητήματα, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη.

ΖΥΓΟΣ: Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα. Δεν θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα την πνευματική παρακαταθήκη σας, γιατί και εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας. Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα βοηθήσουν να περάσετε καλύτερα. Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιον συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό, που νομίζατε ότι μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα.

ΙΧΘΥΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις. Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία, που δεν είναι τόσο λειτουργική.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...