Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Παραδοσιακά και με… βουτιές για ζευγαράκια

Η Κρήτη, το Πήλιο, η Πάτμος, το Γύθειο, η...

Πελαργός Νο 2 για την Εφη Αχτσιόγλου

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φαίνεται πως είναι η βουλευτής και...

Σοβαρό ατύχημα για τον δημοφιλή μουσικό Αρη Μουγκοπέτρο σε γλέντι στην Αχαΐα!

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα...

Γαμπρός ο Mr Sirina

Ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης παντρεύτηκε (μυστικά) την 25χρονη Αγγελική-Κατερίνα

Μυστικός γάμος για τον Δημήτρη Σειρηνάκη! Ο παραγωγός της Sirina Entertainment παντρεύτηκε προχθές το πρωί την 25χρονη πανέμορφη σύντροφό του στο δημαρχείο της Βούλας, υπό άκρα μυστικότητα.

Από τον
Μάριο Πετμεζά

Ο γνωστός σκηνοθέτης ταινιών πορνό και η αγαπημένη του Αγγελική-Κατερίνα τέλεσαν πολιτικό γάμο το πρωί της περασμένης Πέμπτης παρουσία των οικογενειών τους, περίπου πενήντα συγγενών και στενών φίλων τους.

Η κοπέλα, συνεπέστατη στο ραντεβού με τον μέλλοντα σύζυγό της, ακριβώς στις 10 το πρωί κατέφθασε στο δημαρχείο της Βούλας φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα-νυφικό, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να ξεχωρίζει, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο 42χρονος Δημήτρης Σειρηνάκης αντάλλαξε το πρώτο φιλί με τη σύντροφό του πριν περάσουν στην αίθουσα και οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πειράγματα, ιδιαίτερα για την επιλογή του επιχειρηματία να φορέσει μαύρο πουκάμισο και ασορτί παντελόνι. «Από τώρα φοράς μαύρα;» του φώναξαν και τα γέλια συνεχίστηκαν τρανταχτά, μέχρι που έφτασαν μπροστά στον δήμαρχο. Τότε ήταν που ο πρώτος δημότης Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέλαβε… δράση και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», συνέχισε το τρολάρισμα στον γαμπρό. «Τι ημερομηνία λήξης να σημειώσω στο έγγραφο;» ρώτησε τον Δημήτρη Σειρηνάκη την ώρα των υπογραφών, με εκείνον να απαντάει «Επ’ αόριστον»!

Αποθέωση και ευχές

Με τη λήξη της τελετής οι καλεσμένοι αποθέωσαν το ζευγάρι με χειροκροτήματα, αγκαλιές, φιλιά και ευχές για βίον ανθόσπαρτο, ενώ πόζαραν μπροστά στους δύο φωτογράφους που κάλυψαν το χαρούμενο event.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει ακόμα έναν γάμο στο ενεργητικό του, από τον οποίο απέκτησε ένα αγοράκι, ηλικίας σήμερα εννέα ετών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολυχρονίδης και Μαγγίρα στο «Κλαμπ του 1%»

H Mπέττυ Μαγγίρα και ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρίσκονται πολύ...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

Στέφανη Κρασσά: Ανεβαίνει γολγοθά αλλά… δεν λυγίζει

Ανέβηκε τον δικό της γολγοθά, αλλά δεν λύγισε. Η...

Γιάννης Κόλλιας: «Ήμουν ο βασιλιάς στα δεύτερα μαγαζιά»

Το όνομά του έχει συνδεθεί άρρηκτα με το βαρύ...

Ο τρίτος γάμος τού Κονιτόπουλου

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου για τον αποκλεισμό του...

Ο αγαθός Προκόπης που έβαλε τα ράσα του Παϊσίου

Αναμετρήθηκε με τον ρόλο του αγίου Παΐσιου στο βιογραφικό...

H «Ανάσταση» της Όλγας

Είναι το πρώτο Πάσχα της Ολγας Κεφαλογιάννη μετά το...

Ανάσταση για τους celebrities σε θαλαμηγούς και βίλες-φρούρια

Από τις Σπέτσες και τη Μύκονο ως το Ντουμπάι,...
spot_img
spot_img