Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Επιασαν «μέντιουμ» που τρέλαιναν ευκολόπιστες!

Ζητούσαν μεγάλα ποσά για να αποτρέψουν το «κακό» που έρχεται: «Θα πάθει μεγάλη ζημιά ο άντρας σου. Δώσε 5.650 € να τον γλιτώσουμε»

Τα μυστικά της… απάτης στα δύο «σαράγια» που είχε ανοίξει στο Σύνταγμα και στη Νίκαια η Καίτη Μποζάκη, γνωστή ως «Η Κατίνα της Πόλης», ξεσκέπασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, προχωρώντας σε πέντε συλλήψεις.

Προηγήθηκαν οι καταγγελίες δύο γυναικών που εναπέθεσαν τις ελπίδες τους στα «Μυστικά της Κατίνας» και συγκεκριμένα σε «θαυματουργά» μαντζούνια, λιβάνια, φυλαχτά και κοκαλάκια της νυχτερίδας, ώστε να διώξουν τη γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι και να «δουν» το μέλλον. Ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν οι ευκολόπιστες κυρίες ήταν να χάσουν σχεδόν 80.000 ευρώ!

34edfqweartg 3Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο «μαντείο» της οδού Καραγεώργη Σερβίας (διακοσμημένο με πανάκριβα χαλιά και έπιπλα από την Κωνσταντινούπολη) το μεσημέρι της Τετάρτης, πέρασαν χειροπέδες στη 44χρονη Καίτη Μποζάκη και στις τέσσερις εμφανιζόμενες ως Πολίτισσες βοηθούς της, ηλικίας 59, 42, 40 και 35 ετών, και μεταξύ άλλων κατέσχεσαν τη γεμάτη celebrities ατζέντα των «μέντιουμ».

Η «Κατίνα της Πόλης» και οι συνεργάτιδές της έπειθαν τους πελάτες τους για τη «σοφία» που έχουν κληρονομήσει από τις γιαγιάδες τους στον καφέ και στο χαρτί, ενώ είχαν εμπνευστεί ισχυρά λάδια και φίλτρα! Για όλα αυτά, όπως συνήθιζε να λέει η 44χρονη, είχε ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Μαρόκο, στη Μέση Ανατολή, στην Αίγυπτο αλλά και στη 34edfqweartg 1Σαουδική Αραβία! Μάλιστα τα «μυστικά της Κατίνας» είχαν δημιουργήσει και χειροποίητα κοσμήματα, από χρυσάφι και ασήμι (κόστους από 100 έως 450 ευρώ) για τύχη, έρωτα και χρήμα!

Δύο πελάτισσες που είχαν απευθυνθεί στις «Πολίτισσες» προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματά τους κατήγγειλαν απάτη σε βάρος τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρχικά τα «μέντιουμ» έδιναν συμβουλές για σημαντικά θέματα, ενώ, όταν τα θύματα αραίωναν τις επισκέψεις τους, τα… τρέλαιναν, αφού επικαλούνταν προβλέψεις για… τροχαία δυστυχήματα και σοβαρές ασθένειες συγγενών τους!

Καταγγελίες

«Ο άντρας σου θα πάθει μεγάλη ζημιά μέχρι την 1η Ιουλίου! Δώσε άλλα 5.650 ευρώ να τον γλιτώσουμε» φέρεται ότι είπαν σε μία πελάτισσα, η οποία κατήγγειλε ότι της είχαν φάει ήδη 52.500 ευρώ για δήθεν προβλέψεις ατυχημάτων και κυρίως για την αποτροπή τους. Η συγκεκριμένη πελάτισσα μετέβη στο γραφείο της 44χρονης και της παρέδωσε το προσημειωμένο ποσό των 650 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του «μέντιουμ». Στον ίδιο χώρο εργάζονταν επιπλέον ως «μέντιουμ» η 59χρονη και η 42χρονη, ενώ η 40χρονη εργαζόταν στην υποδοχή για την κατεύθυνση των πελατών και η 35χρονη ήταν βοηθητικό προσωπικό.

Αλλωστε, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκε άλλη μία περίπτωση, κατά την οποία οι κατηγορούμενες, με την ίδια μεθοδολογία, είχαν αποσπάσει από ακόμη μία πελάτισσά τους, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, περίπου 20.000 ευρώ. Κατά την έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων 97 χρυσές λίρες Αγγλίας, 710 ευρώ, 90 δολάρια ΗΠΑ, ένα πιστόλι κρότου με 14 αβολίδοτα φυσίγγια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και tablets, κέρινα ομοιώματα, βάζα με λιβάνια, πέντε βιβλία μαγείας και ατζέντες με στοιχεία πελατών.

25tw54

Παρακάτω η συνέχεια…

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

Η απίστευτη εμπειρία της «Espresso» στο… μαντείο

Μια αποκρυφιστική εμπειρία στον οντά της Κατίνας βίωσε από… πρώτο χέρι και συντάκτρια της «Εspresso», που βρέθηκε ως πελάτισσα πριν από μερικούς μήνες στο κατάστημα του Συντάγματος. Εκεί η δημοσιογράφος πληροφορήθηκε έκπληκτη ότι «έχει για κορόνα στο κεφάλι της τη… γλωσσοφαγιά», και μάλιστα προερχόμενη από την οικογένειά της!

«Η κυρία Κατίνα, επικοινωνιακή, γλυκιά και ευγενική, μας τράταρε με το καλησπέρα λουκούμια από την Πόλη και σοκολατάκια. Φαινόταν μια δυναμική, μοντέρνα επιχειρηματίας, που στεκόταν καλά στα πόδια της. Με το που διαβήκαμε το κατώφλι του εντυπωσιακού χώρου, μας υποδέχτηκε ρωτώντας μας τι θέλουμε να δούμε, 34edfqweartg 4καφέ, χαρτί ή και τα δυο. Η τιμή για τις υπηρεσίες της δεν ξεπερνούσε τα 40 ευρώ συνολικά. Οπως μας τόνισε, όλες οι συνεργάτιδές της κατάγονταν από την Πόλη και ήταν εξπέρ στο διάβασμα του καφέ και στην αποκρυπτογράφηση της τράπουλας.

Εντύπωση μας προκάλεσε ένα κλειστό γραφείο με τζάμια, όπου πωλούνταν οι πιο extreme υπηρεσίες, σχετιζόμενες με αποκρυφιστικές διαδικασίες. Αλλωστε, ακόμη και στο site της η Κατίνα διαφήμιζε την πώληση περίεργων ταϊσμάτων, όπως το μανόγαλο (το αποκαλεί το αρχαιότερο ερωτικό τάισμα).

Η ίδια ως γνήσιο αφεντικό δεν έλεγε τα χαρτιά ή τον καφέ (τουλάχιστον σε έναν απλό πελάτη όπως εμείς), αλλά φαινόταν να διοικεί την επιχείρηση.

Η υπάλληλος με την υποτιθεμένη πολίτικη καταγωγή, υποδυόμενη μια ξενική προφορά, μας διάβασε τα κακά μαντάτα στον καφέ (είχαμε κορόνα στο κεφάλι μας τη γλωσσοφαγιά μέσα από την οικογένεια) και μας πρότεινε να αγοράσουμε ένα φυλαχτό για το μάτι, διαβασμένο από την Πόλη, το οποίο κόστιζε περίπου 50 ευρώ.

Ερωτικό πάθος

Ακολούθησε το διάβασμα της τράπουλας. Η Πολίτισσα χαρτορίχτρα μάς ρώτησε αν θέλουμε να ξυπνήσουμε το ερωτικό πάθος στον αγαπημένο μας, γιατί τον είδε να… τσιλιμπουρδίζει με άλλη, προτείνοντάς μας, φυσικά, το ανάλογο άρωμα.

Μετά τον καφέ η Κατίνα μάς συνόδευσε στο υπερπολυτελές σαλόνι με τα ανάκλιντρα, τους μεγάλους πίνακες με τις σουλτάνες, τα περσικά χαλιά, τις προθήκες με τα χρυσά κοσμήματα. Αφού μας ρώτησε αν μείναμε ευχαριστημένοι, μας έκοψε τη σχετική απόδειξη από ταμειακή μηχανή.

Ζητώντας της το φυλαχτό για τη γλωσσοφαγιά, μας παρέπεμψε στο στενόμακρο τραπέζι όπου υπήρχαν αρώματα, λάδια, λιβάνια, φίλτρα, φυλαχτά, κεριά από την Ανατολή, όλα μέσα σε κομψά μπουκαλάκια με ανάλογη παραπομπή: για “τύχη”, “γλωσσοφαγιά”, “ερωτικό δέσιμο”, “ερωτικό φούντωμα”. Οι τιμές τους κυμαίνονταν από 20 ως 100 ευρώ, ενώ υπήρχε και σημείωμα με την προέλευσή τους, συνήθως από χώρα της Ανατολής.

Στην έξοδο δύο ώριμες κυρίες που προηγούνταν είχαν αγοράσει ένα γούνινο κοκαλάκι της νυχτερίδας για τη “γλωσσοφαγιά”. Η μία από αυτές έλεγε ότι έτσι την είχε συμβουλεύσει η κυρία που της είπε το φλιτζάνι… Φεύγοντας και επηρεασμένοι ελαφρώς από τα νέα, επισκεφτήκαμε κάποιον ιερέα, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες μάς διάβασε ευχή, μας συμβούλευσε να πετάξουμε στη θάλασσα ό,τι πήραμε από εκεί, λέγοντάς μας πως πρόκειται για προϊόντα βασκανίας».

Με «κράχτες» Ελληνες celebrities

«Εισιτήριο» για τη διάδοση του «καλού» ονόματος και των σπέσιαλ «ικανοτήτων» της Κατίνας ήταν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, φωτογραφίες των οποίων φρόντιζε να διοχετεύει η ίδια η Κατίνα στη δημοσιότητα. Ετσι κέρδιζε «πόντους» δημοφιλίας, αφού είναι γνωστό πως οι επώνυμοι γίνονται πρώτης τάξεως… κράχτες – ακόμη και εν αγνοία τους.

Μάλιστα, στα εγκαίνια που είχαν γίνει στον χώρο της στο Σύνταγμα στις 21 Απριλίου του 2015 διοργανώθηκε υπέρλαμπρο event, με χαρέμια και ανατολίτικη ατμόσφαιρα – άλλωστε, έτσι ήταν και η διακόσμηση των γραφείων της. Σε αυτά ήταν προσκεκλημένοι άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος, οι οποίοι «χρεώθηκαν» και τον τίτλο των πελατών της, προκειμένου να «τραβήξουν» κόσμο στον… οντά της.

Ηθοποιοί

Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν περάσει την πόρτα του γραφείου της στην Καραγεώργη Σερβίας είναι οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα, Μαρία Κορινθίου, Κωνσταντίνος Καζάκος, αλλά και η σύζυγός του και δημοσιογράφος Ιωάννα Μαρτζούκου, το μοντέλο Εύη Αδάμ, ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς. Μάλιστα, όλοι τους φωτογραφήθηκαν στην είσοδο του κτιρίου και, φυσικά, εκείνη εκμεταλλεύτηκε τα ονόματά τους, ώστε να τραβήξει και νέους πελάτες στην επιχείρησή της, αφού συχνά η παρουσία δημοφιλών εκπροσώπων της σοουμπίζ λειτουργεί ως.. δόλωμα για τους ανυποψίαστους.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που άρχισαν να διαρρέουν, με σκοπό ακριβώς την άγρα νέων πελατών, έλεγαν πως οι celebrities δήλωναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και την πείρα της ιδιοκτήτριας, ενώ θέλησαν να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την υγεία τους, το μέλλον των παιδιών τους και τα επαγγελματικά τους. Αλλωστε, είχαν ενημερωθεί πως η κυρία Κατίνα, «με τη σοφία που κληρονόμησε από τη γιαγιά της πάνω στον καφέ και στο χαρτί», θα μπορούσε να τους δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά τους.


{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...