Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη. Κεντρικός...

«Με λένε Τζο»: Όσα θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο

Ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «Με λένε Τζο» έρχεται απόψε στους δέκτες σας. Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο;

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Συνεργός των εκτελεστών ο «γορίλας» του επιχειρηματία

Το τηλεφώνημα που καίει τον σωματοφύλακα του Φάνου Καλοψιδιώτη, που δολοφονήθηκε στηνΑγία Νάπα

Το τηλεφώνημα που καίει τον σωματοφύλακα του Φάνου Καλοψιδιώτη, που δολοφονήθηκε στηνΑγία Νάπα

Από τον 
Θεοδόση Π. Πάνου

Το μήνυμα που έστειλε από το κινητό του λίγο πριν εισβάλλουν οι εκτελεστές στο εστιατόριο όπου έτρωγε ο Φάνος Καλοψιδιώτης στην Αγία Νάπα και η ύποπτη απουσία του στην τουαλέτα την ώρα που εκδηλώθηκε η αιματηρή επίθεση το βράδυ της 23ης Ιουνίου μπλέκουν στη μαφιόζικη δολοφονία τον Σέρβο σωματοφύλακα του Κύπριου επιχειρηματία.

Ο 42χρονος Dejan Loy είχε προσληφθεί μόλις πριν από λίγους μήνες στη φρουρά του Καλοψιδιώτη και μάλιστα με συστάσεις από φίλο του γνωστού επιχειρηματία. Είναι αθλητής πολεμικών τεχνών με ειδίκευση στο παγκράτιο και έχει δώσει αγώνες και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από την Κυπριακή Αστυνομία, το βράδυ της δολοφονίας του εργοδότη του και των συνδαιτημόνων του ο 42χρονος καθόταν σε ένα τραπέζι με τους υπόλοιπους ένοπλους σωματοφύλακες. Ο Φάνος Καλοψιδιώτης έτρωγε στο διπλανό με την παρέα του, στην οποία βρίσκονταν δυο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, που μάλιστα οπλοφορούσαν.

Οι Κύπριοι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που εμπλέκουν τον θηριώδη Σέρβο μπράβο με τη δολοφονία, καθώς λίγη ώρα πριν εισβάλλουν οι Αλβανοί εκτελεστές στο ρεστοράν και γαζώσουν τον επιχειρηματία και την παρέα του, ο Loy μιλούσε στο τηλέφωνο.

Το τηλεφώνημα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο επίμαχο τηλεφώνημα ο θηριώδης Σέρβος φέρεται ότι είπε στον άγνωστο συνομιλητή του: «Ελα… Ναι, εδώ είμαστε… Εχουμε κάτσει στο τραπέζι». Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, ο 42χρονος έστελνε συνεχώς μηνύματα σε άγνωστο μέχρι στιγμής παραλήπτη.

Λίγα λεπτά πριν οι Αλβανοί οπλοφόροι εισβάλλουν στο εστιατόριο, ο Loy είπε στους συναδέλφους του ότι πάει στην τουαλέτα. Μόλις σηκώθηκε από το τραπέζι και προχώρησε στο εσωτερικό του καταστήματος, εισέβαλαν στην αυλή του ρεστοράν οι δυο ένοπλοι και άρχισαν να γαζώνουν με καλάσνικοφ το τραπέζι του Φάνου Καλοψιδιώτη, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο επιχειρηματίας, ο ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην κυπριακή ΚΥΠ και η σύζυγός του.

Οταν τέλειωσε το μακελειό και είχε πέσει νεκρός και ένας από τους εκτελεστές, εμφανίστηκε ο Σέρβος σωματοφύλακας περπατώντας ψύχραιμα στην αυλή! Οταν ρωτήθηκε πού βρισκόταν την ώρα που γινόταν μάχη, απάντησε πως μιλούσε στο κινητό με μια κοπέλα! Η Κυπριακή Αστυνομία έχει ζητήσει την άρση του απορρήτου της τηλεφωνικής σύνδεσης του Σέρβου, ενώ παράλληλα ψάχνει τα στοιχεία του ανθρώπου που συνέστησε στον Καλοψιδιώτη να τον προσλάβει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

«Χρυσό» πωλητήριο στο πρώην φιλέτο της Lady G

Το άλλοτε παλάτι της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Λονδίνο με...
spot_img
spot_img