Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Check in» για 500 θέσεις εργασίας!

2.500 αιτήσεις μετά τη σχετική προκήρυξη από τη Fraport (η οποία θα επιλέξει κυρίως Ελληνες) για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας

2.500 αιτήσεις μετά τη σχετική προκήρυξη από τη Fraport (η οποία θα επιλέξει κυρίως Ελληνες) για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας

Eλληνες θα επιλεγούν κυρίως για την κάλυψη των 500 θέσεων εργασίας στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια, οι αιτήσεις για τις οποίες είναι ήδη πενταπλάσιες μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Fraport Greece Αλεξάντερ Τσίνελ. Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Die Welt» ο κ. Τσίνελ τονίζει ότι για τη λειτουργία των 14 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων η Fraport θα προσλάβει αποκλειστικά Ελληνες, και μόνο μερικοί «μετρημένοι στα δάχτυλα» θα έρθουν από τη Γερμανία.

«Οι απασχολούμενοι στα αεροδρόμια εργάζονται σκληρά, θέλουν να δημιουργήσουν και κάθε άλλο παρά παραιτημένοι είναι» είπε στη συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece Αλεξάντερ Τσίνελ, ο οποίος μετακομίζει στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα για να αναλάβει τα καθήκοντα της αναδιοργάνωσης και της βελτίωσης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Στα τέλη Νοεμβρίου, η Fraport θα αναλάβει το πρώτο αεροδρόμιο και δύο μήνες αργότερα τα υπόλοιπα. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου, με περισσότερους από 4.000.000 επιβάτες τον χρόνο το καθένα, καθώς και μικρότερα, όπως της Σκιάθου και της Καβάλας.
Κάθε άλλο παρά υπάρχει έλλειψη ενδιαφερομένων για τις 500 θέσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η Fraport Greece. Μόνο τις περασμένες δύο εβδομάδες υποβλήθηκαν 2.500 αιτήσεις για πρόσληψη, αν και θα παραμείνουν πολλοί από τους ήδη εργαζομένους. «Κάνουμε προσπάθεια να παραμείνουν οι περισσότεροι δυνατόν» είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξάντερ Τσίνελ στη γερμανική εφημερίδα και πρόσθεσε ότι θα διατηρηθούν οι συμβάσεις με εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών, όπως είναι η επίγεια εξυπηρέτηση και η ασφάλεια.

Η Fraport Greece θέλει να έχει καλύψει τις μεγαλύτερες ελλείψεις στα 14 αεροδρόμια ως την περίοδο αιχμής του 2017. Αμέσως μετά την ανάληψή τους θα επιδιορθωθούν οι εγκαταστάσεις υγιεινής, θα απλοποιηθούν οι διαδικασίες ελέγχου, παράδοσης αποσκευών και ο έλεγχος ασφαλείας, θα επιδιορθωθούν οι ηλεκτρονικοί πίνακες ανακοινώσεων και θα ανανεωθούν οι πινακίδες σήμανσης. Σε δεύτερη φάση σχεδιάζονται κατασκευαστικές εργασίες, όπως η επέκταση των τέρμιναλ των αεροδρομίων, νέα εστιατόρια και καταστήματα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...