Αναστάτωση σε χωριό της Ουαλίας από φεστιβάλ με εκατοντάδες swingers

Από κάθε γωνιά της Βρετανίας swingers όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν και φέτος σε γραφικό χωριό της Ουαλίας για να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους. Η συμμετοχή στο Swingfields ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ωστόσο δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι

Από κάθε γωνιά της Βρετανίας swingers όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν και φέτος σε γραφικό χωριό της Ουαλίας για να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους. Η συμμετοχή στο Swingfields ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ωστόσο δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

Το ραντεβού ήταν στο χωριό Τρέλεκ, από την Πέμπτη ως το Σάββατο, σε χωράφι που νοίκιασε στους διοργανωτές ντόπιος αγρότης. Περισσότεροι από 700 swingers πλήρωσαν περίπου 215 ευρώ για να εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής. Εφτασαν με τα τροχόσπιτα ή τις σκηνές τους και σε καθέναν τους δόθηκε βραχιόλι διαφορετικού χρώματος, ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Διάσπαρτα στον χώρο ήταν σημεία όπου πωλούνταν sex toys, και χώροι για υδρομασάζ. Διοργανώθηκαν events όπως πάλη γυμνών γυναικών σε πισίνα με ζελέ με γεύσεις φρούτων, live shows ερωτικού περιεχομένου και πάρτι με αφρό. Τα ζευγάρια συνήθως έφευγαν ανά δύο για τον ιδιωτικό τους χώρο, αρκετές φορές ωστόσο τα πάρτι κατέληγαν σε όργια, από τα οποία δεν έλειπαν σαδομαζοχιστικές τεχνικές.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους κατοίκους, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν ζητώντας από τους διοργανωτές να διακόψουν τη διεξαγωγή του. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι υπέγραφε με τους διοργανωτές, ενώ αυτοί που ενοχλήθηκαν περισσότερο ήταν γυμνιστές που συχνάζουν στην περιοχή, διότι φοβήθηκαν ότι θα τους περνούσαν για έκφυλους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ