Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Υστερα από πολύ καιρό θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας

ΚΡΙΟΣ: Υστερα από πολύ καιρό θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας. Μη βιαστείτε να απομακρυνθείτε από μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς θα μεταμορφωθεί σε μεγάλη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσπάθειες που καταβάλατε στο παρελθόν να ξεπεράσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο θα αρχίσουν σταδιακά να αποδίδουν. Ετσι στο μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι πρωτοβουλίες σας για δικτύωση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα σάς αγαπούν και κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνετε και στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον επικοινωνιακό τομέα θα είστε ευνοημένοι, αλλά αν θελήσετε να εξομολογηθείτε μερικά πράγματα που σας βαραίνουν, προσέξτε σε ποιον θα ανοιχτείτε. Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν καταστάσεις που θα ξυπνήσουν τη δημιουργικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να συσφίξετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Δουλέψτε, ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε αναδιάρθρωση των σχέσεών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, αντί να επιμένετε και να φανατίζεστε από αυτές. Το κυριότερο μέλημά σας σήμερα θα είναι η εξωτερική εμφάνισή σας κι έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για τη βελτίωσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολεί πάντα. Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν έχουν αισθηματικά προβλήματα, είναι στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνουν στον εαυτό τους καθρεφτίζεται στην όψη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες. Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, η εξέλιξή των οποίων θα κρίνει τις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα κι αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δεν είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Το καθαρό μυαλό είναι ο καλύτερος σύμμαχος, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ακόμα και ηγετική θέση στη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Καρδιά και μυαλό θα βρίσκονται σε θαυμάσια συμφωνία, ενώ οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν από τη θέρμη του έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τηρήστε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από το πρόγραμμά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βελτιώστε την κοινωνική εικόνα σας και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές συζητήσεις σας ξεπερνώντας τυχόν ιδιοτροπίες των άλλων και τους δικούς σας φόβους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ