Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Μέσα» μητέρα και γιος για το τρίο της μαύρης μαγείας!

«Σηκωτούς» έβγαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από το σπίτι τους τη «μάγισσα» της Βαρυμπόμπης και τον γιο της, που είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από τρία χρόνια.

«Σηκωτούς» έβγαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από το σπίτι τους τη «μάγισσα» της Βαρυμπόμπης και τον γιο της, που είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από τρία χρόνια, όταν αποκαλύφθηκε ότι υποχρέωναν μία 34χρονη (τότε) να συμμετέχει σε ερωτικό τρίο μαζί τους, με το πρόσχημα πως είναι «δεμένη» με μάγια που της στερούν μια ισορροπημένη ερωτική ζωή!

Η καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι 62χρονη Σοφία Κώτσου και ο 41χρονος γιος της Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οδηγήθηκαν στις Φυλακές Κορυδαλλού, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος τους απόφαση δικαστηρίου με ποινή κάθειρξης 12 ετών στον καθένα για άπατη και εκβιασμό σε βαθμό κακουργήματος.

Εντάλματα φυγοδικίας

Η δίκη τους διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, όμως η σατανική γυναίκα και ο γιος της δεν είχαν παρουσιαστεί στο δικαστήριο, παρά τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να εκδοθούν αμέσως εντάλματα φυγοδικίας.
Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί ειδικής ομάδας του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής πήγαν στο παλιό σπίτι που διατηρούσε η 62χρονη «μάγισσα» στη Βαρυμπόμπη, αλλά δεν τους βρήκαν εκεί, καθώς είχαν αλλάξει τόπο κατοικίας χωρίς να ενημερώσουν τις Αρχές, ως όφειλαν. Μάλιστα, οι Αρχές είχαν προφορικές καταγγελίες ότι συνέχιζαν να ασκούν τη «μαγεία» και λέγεται ότι εκβίαζαν τα θύματά τους πως θα τα κατέστρεφαν, αν μιλούσαν στην Αστυνομία!

Οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το νέο σπίτι που είχαν νοικιάσει, πάλι στη Βαρυμπόμπη. Οταν μητέρα και γιος τούς αντιλήφθηκαν έξω από το σπίτι, κλειδώθηκαν μέσα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγουν τη σύλληψη! Ομως οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να τους περάσουν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Μεταγωγών και από εκεί μετήχθησαν στις φυλακές.

Η υπόθεση, που είχε αποκαλυφθεί στις 9 Οκτωβρίου του 2013, είχε προκαλέσει ανατριχίλα, καθώς η 34χρονη έπεφτε θύμα απάτης και εκβιασμών 10 χρόνια (από το 2003)! Η απελπισμένη από την ερωτική ζωή της γυναίκα είχε ζητήσει τη βοήθεια της «μάγισσας» για να επιστρέψει ο αγαπημένος της, ο οποίος την είχε εγκαταλείψει.

Από τότε οι επιτήδειοι… ξεκοκάλιζαν την περιουσία της ανυποψίαστης πολιτικού μηχανικού, που αποφάσισε να ξεκόψει, όταν κατάλαβε πως απλώς έχανε χρήματα. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μεγαλύτερος εφιάλτης γι’ αυτήν, καθώς η Κώτσου την έπεισε πως τα μάγια που της είχαν κάνει είναι ισχυρά και λύνονται μόνο με αχαλίνωτο σεξ με την ίδια και τον γιο της! Και όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως την είχαν παγιδεύσει, άρχισαν να την εκβιάζουν με τα βίντεο που είχαν καταγράψει.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...