Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Γραβάτα και στράπλες μίνι

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο και οι στιλιστικές επιλογές του ζεύγους που έκλεψαν την παράσταση στην επίσημη τελετή υποδοχής

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο και οι στιλιστικές επιλογές του ζεύγους που έκλεψαν την παράσταση στην επίσημη τελετή υποδοχής

Το πρωθυπουργικό ζεύγος έκλεψε την παράσταση στο Πεκίνο. Ο Αλέξης Τσίπρας, με τη γνωστή στιλιστική επιλογή που τον θέλει χωρίς γραβάτα, κατάφερε να κάνει τον Κινέζο ομόλογό του Λι Κετσιάνγκ να βγάλει τη δική του, ενώ η Περιστέρα Μπαζιάνα έκανε τα φλας να αστράψουν πολλές φορές με το στράπλες μίνι φόρεμα που επέλεξε!

«Δεν κατάφερα να εξαγάγω το ντύσιμο χωρίς γραβάτα στην Ευρώπη, αλλά το κατάφερα στη Κίνα» είπε χαριτολογώντας ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ο Κινέζος πρωθυπουργός έβγαλε τη γραβάτα του κατά το επίσημο τετ α τετ που είχε με τον Ελληνα πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα απέδωσε την ενέργεια αυτή του Λι Κετσιάνγκ στις ειλικρινείς σχέσεις που ανέπτυξαν.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού πάντως ήταν εκείνη που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στην ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν του Πεκίνου, όπου γινόταν η επίσημη τελετή υποδοχής του Αλέξη Τσίπρα, φορώντας μπορντό μίνι στράπλες φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες (στο μπούστο και το τελείωμα), το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η κυρία Μπαζιάνα είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω (σε έναν ατημέλητο κότσο) και φορούσε σκούρο κόκκινο κραγιόν που συνδύαζε με το χρώμα του φορέματός της, κάνοντας πολλούς να σχολιάζουν (ποικιλοτρόπως) την ιδιαίτερα «τολμηρή» εμφάνισή της σε σχέση με τις κλασικές επιλογές που μας έχει συνηθίσει.

Θυμίζει ποδήλατο η συνεργασία

Με την τελετή υποδοχής στην ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν στο Πεκίνο άρχισε χθες το επίσημο σκέλος της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα, που χαρακτηρίστηκε από την έγγραφη επιβεβαίωση της εξαγοράς του ΟΛΠ από την Cosco παρουσία του πρωθυπουργού και του Κινέζου ομολόγου του Λι Κετσιάνγκ. Πριν από την επίσημη υποδοχή, που ήταν λαμπρή και θερμή από πλευράς Κινέζων, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κογκρέσου Γιανγκ Ντεγιάνγκ, όπου παρομοίασε τη συνεργασία Ελλάδας – Κίνας με… ποδήλατο. «Η σχέση μας με την Κίνα είναι ένα ποδήλατο. Η μία ρόδα είναι η οικονομική συνεργασία και η άλλη η συνεργασία στον πολιτισμό και στην παιδεία. Εμείς είμαστε οι ποδηλάτες που θα αναπτύξουμε τις δύο χώρες μας» είπε.

Αργότερα ο πρωθυπουργός, στη συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του, έλαβε τη διαβεβαίωση του Λι Κετσιάνγκ ότι η Κίνα θα βοηθήσει την Ελλάδα. «Το ισχυρό μήνυμα που στέλνουμε στις διεθνείς αγορές είναι ότι η Ελλάδα εισέρχεται οριστικά σε μια νέα φάση» τόνισε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....