Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Τα…μήλα έγιναν καλύτερα από τη μηλιά

Οι κούκλες κόρες Ελλήνων πολιτικών που μεγάλωσαν και ετοιμάζονται να γράψουν τη δική τους ιστορία στη ζωή

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι κούκλες κόρες Ελλήνων πολιτικών που μεγάλωσαν και ετοιμάζονται να γράψουν τη δική τους ιστορία στη ζωή

Περιζήτητες νύφες που μεγάλωσαν σε σπίτια πολιτικών οικογενειών με παράδοση κυκλοφορούν και… οπλοφορούν! Σωστές κούκλες, οι κόρες που απαθανατίζονταν μικρές να συνοδεύουν τους γονείς τους στα πολιτικά events μεγάλωσαν και τώρα στο διάβα τους τρίζουν τα πατώματα!

Το πρώτο παιδί της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά είναι η 20χρονη σήμερα Αιμιλία Ντέκα (από τον πρώτο γάμο της, με τον Αλέκο Ντέκα), που σπουδάζει αρχιτεκτονική σε πανεπιστήμιο της Σκοτίας. Η καλλονή Σοφία, κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, σπουδάζει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins και είναι η μεγάλη αδυναμία του πατέρα της. Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, η Μαργαρίτα, ένα πολύ όμορφο κορίτσι που κάνει μεταπτυχιακά στη Μοριακή Βιολογία, είναι πλέον μια ερωτευμένη ανεξάρτητη γυναίκα. Η πανέμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού είναι ζευγάρι με τον φοιτητή της Ιατρικής και γνωστό Ελληνα τενίστα Χάρη Καπόγιαννη.

Ακόμη ένα αστέρι γεννιέται, σταδιακά αλλά σταθερά, και στην οικογένεια του Κώστα Καραμανλή. Η 13χρονη σήμερα Αλίκη Καραμανλή, μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου, εξελίσσεται σε μια καστανόξανθη καλλονή που στο μέλλον θα κάψει καρδιές. Το μήλο κάτω από τη μηλιά ή το μήλο καλύτερο από τη μηλιά; Νομίζω το δεύτερο…

Φωτίζεται (και πάλι) το κιόσκι

Ανοίγει ξανά το κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου, ύστερα από μία πενταετία και μετά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου, όταν έκλεισε από τον Κάρολο Παπούλια. Η δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, που γιορταζόταν στις 24 Ιουλίου, επανέρχεται από τον Προκόπη Παυλόπουλο και το κιόσκι όπου κάθονται ο πρωθυπουργός και άλλοι με τις συζύγους τους φωτίζεται ξανά. Οι τουαλέτες των κυριών, φαντάζομαι, θα έχουν αρχίσει να ράβονται. Πάντως οι κήποι ετοιμάζονται για να υποδεχθούν -μεταξύ άλλων-, εκτός από την πολιτική ηγεσία της χώρας, και 800 αντιστασιακούς. Σωστή η επιλογή του Προέδρου, αφού όσα προβλήματα κι αν προκύπτουν στη χώρα, η γιορτή της Δημοκρατίας δεν υπάρχει λόγος να μη γίνεται.

Δεν έχει αφήσει ούτε έναν πρόεδρο

3 106

Είτε ψάχνει να αλλάξει κόμμα είτε ψάχνεται να είναι υποψήφιος ο αγαπημένος μου τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει φωτογραφηθεί σχεδόν με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας! Αρχισε από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, πέρασε στον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον γραμματέα του ΚΚΕ, και κατέληξε στην κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη. Γιώργο μου, τι γίνεται; Να περιμένω επόμενη εμφάνιση με Κυριάκο Μητσοτάκη ή μήπως έχει «κλειδώσει» η κατάσταση; Αλλωστε, όπως ωραία έχεις τραγουδήσει: «Το καλύτερο μπεγλέρι είναι τα κλειδιά στο χέρι»!

Πήραν τον πατέρα τους και πήγαν εκδρομή

img 5823

Τον μπαμπά του, τον παλαιό λυκειάρχη σχολείων της Πάτρας Παναγιώτη Παπαθεοδώρου, μας συστήνει ο βουλευτής του Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρώην υπουργός Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Τα αδέλφια Θόδωρος και Γιάννης πήραν τον πατέρα τους και πήγαν εκδρομή κάπου στην Αχαΐα. Οι γιοι, περήφανοι για τον καθηγητή πατέρα τους, που με αγάπη τον θυμούνται όλοι οι Πατρινοί μαθητές του, και ο πατέρας περήφανος για τα αγόρια του. Ο πρώην υπουργός, που ανέβασε φωτογραφία με τον μπαμπά του στην ιστοσελίδα του, γράφει συνειδητοποιώντας ότι όλα τα σχόλια ήταν για τον λυκειάρχη: «Εντάξει, καταλάβαμε ο Γιάννης κι εγώ: ο σταρ της οικογένειας είναι στη μέση της φωτογραφίας! Αγαπημένος ο ίδιος από όλους, ευτυχισμένοι εμείς. Διαχρονικό στήριγμα. Να ‘σαι καλά, πατέρα μας…»

(!)

Οταν η πολιτική συναντά την τέχνη, το αποτέλεσμα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, είναι σπουδαίο. Αφότου εγκατέλειψε την πολιτική, ο πρώην περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης ασχολείται με τη φωτογραφία στη Ρόδο, όπου ζει. Οντας και ζωγράφος, πάντοτε καταφέρνει να φωτογραφίζει σαν να ζωγραφίζει. Πώς τα καταφέρνει, μόνο εκείνος το ξέρει! Ομως οι φωτογραφίες του είναι μαγικές και αξίζει να εκτεθούν κάποια στιγμή. Γιάννη μου, ποτέ δεν είναι αργά να ζωγραφίσεις στην πολιτική, όσο κι αν το αποφεύγεις. Σκέψου το!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...