Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Η Πλεύση της χαμογελαστής… καπετάνισσας

Η Κωνσταντοπούλου κατέθεσε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η Κωνσταντοπούλου κατέθεσε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της 

afisa zohsΠού να κρυφτεί η χαρά της Ζωής χθες! Με τίποτε δεν κρυβόταν αυτή η ωραία και «παγωμένη εκδίκηση» ένα χρόνο μετά για τα «όχι» που έγιναν «ναι»! Η γιορτή λοιπόν ξεκίνησε το πρωί με την κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης της Πλεύσης στον Αρειο Πάγο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με άσπρο σακάκι, άνοιξε διάπλατα φτερά, παρέα με τη Ραχήλ Μακρή που φορούσε μαύρα. Ασπρόμαυρο λοιπόν το φόντο και χιουμοριστική η αφισέτα για το κάλεσμα στον Λυκαβηττό χθες το βράδυ.

Στον Λυκαβηττό

Εμπνεόμενη από τον ναυτικό σύζυγό της, η πρώην πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους φίλους της να παραστούν στη «γιορτή του όχι» που διοργάνωσε η ίδια στον Λυκαβηττό με ένα σκίτσο, στο οποίο εκείνη παρουσιάζεται σε ρόλο… καπετάνισσας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κρατάει γερά το τιμόνι και οδηγεί το σκάφος. «Οχι στα ναι» έγραψε η Ζωή, και μάλλον δεν χρειαζόταν, αλλά καλώς υπενθύμισε ότι όλες οι δυναμικές κυρίες το… σέρνουν το καραβάκι τους!

Οι γυναίκες του Βαρουφάκη

«Girls start your engines» γράφει ο… πολύς Γιάνης Βαρουφάκης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instragram αναρτώντας φωτογραφία στην οποία οι γυναίκες της ζωής του εμφανίζονται να οδηγούν μηχανοκίνητα αυτοκινητάκια. Την ώρα που όλοι εμείς «γιορτάζουμε» τις μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ, που θα έμπαιναν μπρος πέρσι τέτοια εποχή κι ακόμη περιμένουμε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών μάς κάνει πλάκα, όπως συνηθίζει. Η σύζυγός του Δανάη Στράτου και η 13χρονη κόρη τους Ξένια Βαρουφάκη καβάλησαν τα αυτοκινητάκια και έπαιζαν τα ανέμελα καλοκαιρινά τους παιγνίδια στην Αίγινα και αλλού. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτά τα αυτοκινητάκια να είναι εκείνα που είχε φανταστεί ο πρώην υπουργός να οδηγούν οι Ελληνες, όταν θα τους έβαζε στη δραχμή! Ετσι, ως εναλλακτικό «σχέδιο Β» στα χιλιάδες καγιέν που κυκλοφορούσαν. Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν ο περήφανος σύζυγος και μπαμπάς φωτογραφίζει τα κορίτσια του. Και καλά κάνει… Αλλωστε οι φιγούρες στο Instagram ήταν μονίμως το φόρτε του!

Περί τα τέλη Ιουλίου, καλά να ‘μαστε, αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση της Ν.Δ. για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τo plan B που απεργαζόταν η κυβέρνηση, καθώς και τα capital controls που ήρθαν μετέπειτα. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Ας θυμηθούμε τι πάθαμε, έτσι για αλλαγή, μια και από τις συνέπειες όλων αυτών δεν θα απαλλαγούμε ποτέ. Μάλιστα τη θλιβερή επέτειο του «όχι» που έγινε «ναι» χθες ο Πρόεδρος της Βουλής τη γιόρτασε φορώντας κατάμαυρα ρούχα. Πιο μαύρα και από τις ψυχές των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που καταρρακώθηκαν από τις εξελίξεις. Παρεμπιπτόντως, με το ωραίο αυτό «σκοτεινό λουκ», που «κόβει» κιόλας, ο Πρόεδρος υποδέχθηκε στη Βουλή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Αμυνας του Λιβάνου Σαμίρ Μόκμπελ.

Οι φυλακισμένοι μαθητές πήγαν στη Βουλή

ta paidia apo filakes aulona

Ενας σπουδαίος δάσκαλος, ο Πέτρος Δαμιανός, συνόδεψε χθες τα παιδιά του στη Βουλή. Φυλακισμένοι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, που έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, επισκέφθηκαν πρώτη φορά τη Βουλή και τον πρόεδρο Νίκο Βούτση. Ευτυχώς που άρχισαν φέτος οι επισκέψεις, γιατί αλλιώς ο πρόεδρος θα έπεφτε πάνω στον Νίκο Ρωμανό που μπήκε πέρσι στα ΤΕΙ και θα βρισκόταν σε αντίστοιχο γκρουπ παιδιών.

(!)

tsipras img 0282

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι «νι χάου παν γιου» φίλοι του συνέχισαν και χθες την επίσκεψη στη μυστηριώδη Κίνα. Στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο του Λαού, στο Πεκίνο, με τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίγκ ο πρωθυπουργός μας, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Κίνας, του είπε χαρακτηριστικά: «Σε μια περίοδο δύσκολη για την παγκόσμια οικονομία το όραμά σας “Μια ζώνη, ένας δρόμος” (One Belt, One Road) για τη διασύνδεση της Ασίας με την Ευρώπη δίνει μια νέα προοπτική σε παγκόσμια κλίμακα για την ειρήνη και την ανάπτυξη». Για να υπερτονίσει μάλιστα τα λεγόμενά του έναντι του Κινέζου προέδρου, ο Αλέξης φορούσε μια ξεχωριστά έντονη ζώνη στο παντελόνι του, που σίγουρα θα την πρόσεξε και ο Κινέζος,ο οποίος έτσι κι αλλιώς ασχολείται με τις ζώνες. Μια ζώνη δρόμος δηλαδή!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...