«Σαν Ελληνες»

Ο Μπέιλ έχει οδηγό την Εθνική στον σημερινό ημιτελικό με την Πορτογαλία

Επιμέλεια
Γιώργος Αδαμόπουλος

O μοσπονδία της Ουαλίας δεν επέτρεψε μόνο την παρουσία ενός… κουρέα στην αποστολή της, στο φετινό Euro, αλλά έδωσε άδεια και σε φυσιοθεραπευτή της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να συμβουλεύει στην προπόνηση του σταρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Γκάρεθ Μπέιλ. 

Ο τελευταίος, όμως, έχει κι άλλη βοήθεια πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση με τον συμπαίκτη του στη «βασίλισσα» Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Ουαλία αντιμετωπίζει απόψε (22.00) στη Λιόν την Πορτογαλία στον πρώτο ημιτελικό και ο Μπέιλ παραδέχτηκε χθες ότι αναζητά έμπνευση και από την… Ελλάδα! 

Ο Ουαλός ρωτήθηκε για τις πιθανότητες τίτλου της ομάδας του και απάντησε: «Πλέον θέλουμε να κατακτήσουμε το τουρνουά, γιατί μετά τα λάθη μας στην ήττα από την Αγγλία μάθαμε από αυτά. Δεν ξέρω πόσες ελπίδες έχουμε, όμως έχουμε ως παράδειγμα την Ελλάδα του 2004 και τη Δανία του 1992 και θέλουμε να ζήσουμε το δικό μας παραμύθι». 

Την Ελλάδα θυμήθηκε και ο προπονητής του, Κρις Κόουλμαν, ο οποίος, ως άλλοτε τεχνικός της Λάρισας, ρωτήθηκε για τη σύμπτωση με την ελληνική θητεία (Εθνική, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) και του σημερινού αντιπάλου του Φερνάντο Σάντος και ανέφερε: «Εργάστηκα στη 2η κατηγορία της Ελλάδας έπειτα από μια δύσκολη σεζόν στην Κόβεντρι και συμβουλή του… Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (σ.σ.: προπονητής «θρύλος» της Μάντσεστερ Γ.) και ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου».

Απώλεια για τους Ουαλούς οι τιμωρημένοι Ααρον Ράμσεϊ και Μπεν Ντέιβις, ενώ αμφίβολος παραμένει για την Πορτογαλία ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Πέπε. Οι Ιβηρες δεν έχουν νίκη σε 90λεπτο στο φετινό Euro (5 ισοπαλίες), όμως μετρούν 3 νίκες σε ισάριθμα φιλικά κόντρα στην Ουαλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.