Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Μάκης Δημάκης στον Βοτανικό

Νέες αλλαγές και συνεργασίες έκπληξη αναμένουμε να δούμε φέτος στο χάρτη της νυχτερινής Αθήνας. Μία από αυτές και η στροφή που κάνει και πάλι ο Βοτανικός στο λαϊκό τραγούδι, ύστερα από δύο σεζόν όπου ψήφισε το εναλλακτικό ρεπερτόριο. Έτσι, ύστερα από τη Νατάσσα Μποφίλιου που βρέθηκε στη σκηνή του τελευταία, τη σκυτάλη ετοιμάζεται να αναλάβει ένας ταλαντούχος λαϊκός καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ασταμάτητα στο προσκήνιο της μουσικής και δεν είναι άλλος από τον Μάκη Δημάκη. Από τα τέλη Σεπτέμβρη, το αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει την πίστα του Βοτανικού και από εκεί να μας χαρίζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις πιο ανεβαστικές του επιτυχίες κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ • ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ • ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

Μπορεί να μετρά μία μακρά πορεία στο χώρο του τραγουδιού, όμως ο Μάκης Δημάκης έχει γίνει γνωστός ευρέως τα τελευταία χρόνια, ύστερα από την κυκλοφορία μερικών τραγουδιών του που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, ο τραγουδιστής είναι εκείνος ο καλλιτέχνης πίσω από τις πασίγνωστες επιτυχίες «Τάμα», «Ανησύχησα», «Εγώ δεν μπορώ», «Κανείς δεν είναι κανενός» και πολλές ακόμα. Όλες αυτές αλλά και πολλές ακόμα από το λαϊκό ρεπερτόριο που έχουμε αγαπήσει από άλλους καλλιτέχνες θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στη νέα του αυτή συνεργασία. Μάκης Δημάκης Βοτανικός ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν με φόρα τη νέα νυχτερινή σεζόν στην Αθήνα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Μάκη Δημάκη στην πίστα αυτή, παρά το γεγονός ότι έχει τραγουδήσει σε πολλά μαγαζιά όλα αυτά τα χρόνια. Μία νέα περίοδος σηματοδοτεί την καριέρα του, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει το τιμόνι του προγράμματος σε ένα τέτοιου βεληνεκούς νυχτερινό κέντρο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε τον Μάκη Δημάκη να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του ανανεωμένου Βοτανικού.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

To 2004 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα και άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό φέρνοντας στη σκηνή του ένα έντεχνο σχήμα και μας συστήθηκε ως μουσική σκηνή. Παρά την επιτυχία που γνώρισε και παρά το γεγονός ότι γρήγορα αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στην Αθήνα, γρήγορα άλλαξε προφίλ και διάθεση και αναδείχθηκε σε ένα από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς προορισμούς, φέρνοντας μεγάλα ονόματα στην πίστα του. Αντύπας, Νικος Μακρόπουλος και Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μονάχα μερικά από τα ονόματα που πέρασαν από τη σκηνή του και απογείωσαν το κέφι. Την περσινή σεζόν ωστόσο, έκανε ξανά μία εναλλακτική στροφή φιλοξενώντας Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκο Πορτοκάλογλου, ενώ στη συνέχεια τη Νατάσσα Μποφίλιου. Φέτος, ύστερα από ένα μικρό διάστημα όπου το αγαπημένο στέκι παραμένει κλειστό για να ανασυνταχθεί, ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερο στη νυχτερινή Αθήνα από τέλη Σεπτέμβρη. Στην πίστα του φέρνει αυτή τη φορά τον Μάκη Δημάκη και ετοιμάζεται να απογειώσει για τα καλά τη διασκέδαση. Μάκης Δημάκης Βοτανικός θα αποτελέσουν τα δύο χρυσά ονόματα της βραδινής διασκέδασης την φετινή σεζόν. Λίγο απέμεινε μονάχα ακόμα μέχρι τη στιγμή που το απόλυτο σχήμα του φθινοπώρου θα ανοίξει για πρώτη φορά την αυλαία του και θα μας ταξιδέψει σε μία μοναδική μουσικοχορευτική εμπειρία. Ο Μάκης Δημάκης έρχεται για να αναδείξει τον Βοτανικό ως τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Βοτανικος Μάκης Δημάκης 2016

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...