Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ημέρας

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ημέρας. Κάντε χαλαρές δραστηριότητες και δουλειές ρουτίνας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε ώστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε, ώστε να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διακριθείτε στον εργασιακό χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις. Θα είστε αρκετά ευερέθιστοι και επιθετικοί, ενώ ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούργια πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σας θα είναι εριστικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές διαστάσεις τους και όχι όπως τις έχει κατασκευάσει το μυαλό σας. Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία, που σας κατατρώνε χωρίς να το καταλαβαίνετε.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος. Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν. Αντιθέτως, ξαναβρείτε την εσωτερική αρμονία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε.

ΖΥΓΟΣ: Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά, όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί αυτό θα επιβάλλουν τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο επαγγελματικός τομέας σάς υπόσχεται πολλά, αλλά κι εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στον χώρο σας. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό χώρο προτού σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με νέους συνεργάτες, που αργότερα θα σας βοηθήσουν. Καινούργιες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα, βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Βρείτε χρόνο ώστε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σύντροφο. Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας, την οποία τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες. Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό χώρο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ