Γενναία μάχη του «ταξίαρχου Θεοχάρη» με τον καρκίνο στο «Μεταξά»

Ως «ταξίαρχος Θεοχάρης» στην τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα ζωή» πολεμούσε το κακό και τη διαφθορά. Σήμερα, ο Γιώργος Βασιλείου παλεύει γενναία για τη ζωή του

Ως «ταξίαρχος Θεοχάρης» στην τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα ζωή» πολεμούσε το κακό και τη διαφθορά. Σήμερα, ο Γιώργος Βασιλείου παλεύει γενναία για τη ζωή του στο δημόσιο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά.

Απλός και προσιτός, ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που ανεβαίνει τον δικό του «γολγοθά», παραμένει στήριγμα για την οικογένειά του, ακόμη και για τους ασθενείς του θαλάμου όπου νοσηλεύεται. Ολα άρχισαν από έναν βήχα που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο χρόνο. Η σκιά στον πνεύμονα που έδειξε η αξονική ανησύχησε τους γιατρούς, γι’ αυτό και του συνέστησαν να κάνει εισαγωγή προκειμένου να τον παρακολουθήσουν εντατικότερα.

«Ξέρουμε ότι είναι σε καλά χέρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε σε κατάσταση αναμονής.

Ξεκίνησε θεραπεία

Οι γιατροί δεν λένε πολλά -είναι σε φάση αναμονής νέων εξετάσεων-, ωστόσο έχει ξεκινήσει ήδη τη θεραπεία που του συνέστησαν» αναφέρει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του. Οσο για την ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, τονίζει: «Ο Γιώργος είναι όρθιος, δυνατός και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Στέλνει συνεχώς το μήνυμα προς όλους για τις συνέπειες του καπνίσματος, καθώς ο ίδιος υπήρξε μανιώδης καπνιστής».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ