Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

H συνεχής μεταμόρφωση του «αριστερού περιστεριού» σε κύκνο

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αλλάζει αργά (αλλά σταθερά) το στιλ της και λειτουργεί με τα πρότυπα του καπιταλισμού, που τόσο πολέμησε

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ετσι όπως πολύ γρήγορα ο σύζυγός της συνειδητοποίησε πως τα αριστερά οράματα δεν οδηγούν στην πραγματική ζωή, με τον ίδιο τρόπο και εκείνη ταχύτατα έφυγε από το «στιλ αμπέχονο» και πέρασε στο αληθινό στιλ. Ο λόγος για την Μπέτυ Μπαζιάνα, την Περιστέρα, που πέταξε από πάνω της τα… τσίτια της πρώτης αριστερής περιόδου κι έμαθε να φοράει τουαλέτες που αναδεικνύουν τη σοφιστικέ ομορφιά της. Τα απλά φορέματα και τα ίσια, φτηνά πέδιλα, με τα οποία φωτογραφιζόταν στο Ηρώδειο και στην Επίδαυρο, πήραν πόδι! Τα Jimmy Choo είναι εδώ!

Τα ατημέλητα μαλλιά, τα στεγνωμένα με το πιστολάκι, και το βραχιολάκι στο πόδι δεν συνάδουν πια με την πρώτη κυρία. Η μεταμόρφωση του «αριστερού περιστεριού» σε κύκνο γίνεται αργά αλλά σταθερά. Οι επιλογές των ρούχων της πάντως, τόσο στο Μουσείο της Ακρόπολης όσο και στο Πεκίνο, ήταν ιδανικές. Το χτένισμα επίσης ωραίο και η ωριμότητα που έρχεται για εκείνη, ακόμη καλύτερη. Αλλάζει, όπως αλλάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, σε «καπιταλιστικό κόμμα», όχι πάντως με παρόμοια επιτυχία!

Η Ζωή, στον Λυκαβητό, με τζιν και πέδιλα

16818583Ηταν χρόνια πριν όταν, κοριτσάκι, η πρόεδρος της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πρωτοπάει στον Λυκαβηττό και τραγουδούσε Λέοναρντ Κοέν στη συναυλία του. «Ημουν στις πρώτες σειρές και τραγουδούσα με πάθος το “First we take Manhattan, then we take Berlin”» είπε η ίδια.16816962 Μόνο που προχθές στο δικό της πάρτι, όταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου της ζήτησε να τραγουδήσει μαζί του, αρνήθηκε. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Κοέν ήταν κούκλος και γι’ αυτό προτιμότερος του Παπακωνσταντίνου! Η Ζωή, φορώντας τζιν και πέδιλα που δυστυχώς δεν αναδείκνυαν ούτε το τζιν ούτε την ίδια, χάρηκε πολύ για την ιδεολογική ήττα του συντρόφου της Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο -είμαι σίγουρη- θα αφιέρωνε έναν απόλυτα ταιριαστό Στράτο Διονυσίου: «Εγώ καλά σου τα ‘λεγα / Και τ’ άκουγες παράλογα / Περπάτησε ανάλογα / Θυμάσαι που σου τα ‘λεγα;».

(!) 


Εμφανίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με ωραίο χτένισμα και ανταύγειες «τύπου όμπρε» η αντιπρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου, που τελευταία ολοένα και μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Παρά την προσεγμένη κόμη όμως, η Τασία δεν δίστασε να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τη Γεωργία Τσατάνη για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Η Τασία, «γνήσιο μαγκάκι», με το καλοχτενισμένο μαλλί ανέβασε τους τόνους κι έκανε τους παρευρισκομένους να την τρέμουν!

Θλίψη στην οικογένεια Αυγενάκη
– Κοντά στα ξαδέλφια του που έχασαν το παιδί τους βρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης. Η 18χρονη ανιψιά του Πέλα Κουτεντάκη, κόρη της εξαδέλφης του Αγάπης Αυγενάκη, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στο Ηράκλειο της Κρήτης, και το συμβάν ράγισε στα δυο τη δεμένη οικογένεια Αυγενάκη. Με ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής μιλά με συγκίνηση για το κορίτσι που χάθηκε: «Ακόμα ένα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας. Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκαναν ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη, έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας!».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...