Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Βίασε την έγκυο κόρη του!

Κτηνωδία με 48χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών! Η βόλτα-εφιάλτης για τη 18χρονη • «Ηπιε ένα τσιγάρο. Εβαλε το χέρι του στον λαιμό μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Φοβήθηκα μη με χτυπήσει και αποβάλω»

Στη 18χρονη κόρη του, έγκυο τεσσάρων μηνών, ξέσπασε τα αρρωστημένα ένστικτά του ένας 48χρονος! Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της απίστευτης κτηνωδίας με τον πατέρα τεσσάρων παιδιών ξεδιπλώθηκαν στη δικαστική αίθουσα, προτού το «τέρας» πάρει τον δρόμο για τη φυλακή με καταδίκη 15 ετών.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Με τρεμάμενη φωνή και τα μάτια πλημμυρισμένα από δάκρυα, η κοπέλα από την επαρχία Λεμεσού της Κύπρου έδωσε συγκλονιστική κατάθεση και προσπάθησε να εξιστορήσει στους δικαστές με κάθε λεπτομέρεια τη φρίκη που έζησε στα χέρια του πατέρα της, σε μια βόλτα-τρόμο με το αυτοκίνητό του. Ο άνδρας γνώριζε ότι η κόρη του ήταν έγκυος και ότι μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο, καθώς είχε πάθει αποκόλληση πλακούντα και κινδύνευε να χάσει τη ζωή που κουβαλούσε στα σπλάχνα της!

Η αδιανόητη υπόθεση αιμομιξίας συνέβη τον Ιανουάριο του 2014, όταν η 18χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο του πατέρα της για να τη μεταφέρει στο σπίτι της γιαγιάς της, όπου θα συζητούσαν το θέμα της απρόσμενης εγκυμοσύνης της.

Οι πραγματικές προθέσεις του

Ο 48χρονος είχε γίνει έξαλλος, επειδή η κόρη του είχε μείνει έγκυος από μια εφήμερη σχέση και επιθυμούσε να κρατήσει το παιδί. Ετσι, της ζήτησε να πάνε στη γιαγιά της για να βρουν οικογενειακώς μια λύση. Ομως, τελικά αποδείχτηκε ότι είχε άλλα σχέδια. Επειτα από αρκετές βόλτες, κατέληξαν στην περιοχή Ακρωτήρι της Λεμεσού, όπου έδειξε τις πραγματικές προθέσεις του.

«Ηπιε ένα τσιγάρο και, όταν τέλειωσε, μου έγειρε τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου που καθόμουν πίσω και πήγε να με χαϊδέψει πάνω στα γεννητικά μου όργανα. Εσπρωξα το χέρι του και πήγα να τραβήξω το κάθισμα πάνω. Τότε έβαλε το χέρι του στον λαιμό μου και με δύναμη με έσπρωξε ξανά πίσω. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να κλαίω, γιατί κατάλαβα τι ήθελε να μου κάνει, και αυτός μου είπε να μη φωνάζω, γιατί θα νευρίαζε και με προειδοποίησε να μην προσπαθήσω να φύγω» κατέθεσε ταραγμένη στο δικαστήριο η 18χρονη και πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει φοβούμενη ότι θα αποβάλει: «Φοβόμουν μη θυμώσει και με χτυπήσει, και πάθει κακό το μωρό μου και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί ήταν από πάνω μου και οι πόρτες ήταν κλειστές. Αλλά και να ξέφευγα, δεν θα μπορούσα να τρέξω, γιατί είχα πάθει αποκόλληση πλακούντα και είχα βγει από το νοσοκομείο μόλις δύο μέρες πριν!»
Οπως αποκαλύφθηκε στην ακροαματική διαδικασία, ο βιασμός της ήταν το αποκορύφωμα ενός μαρτυρίου που είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Απειλές, ξυλοδαρμοί και ένταση ήταν οι μόνες αναμνήσεις που είχαν από τους γονείς τους η 18χρονη και ο αδελφός της.

Ποινή για τον ξυλοδαρμό της συζύγου

Στα επτά χρόνια που ήταν μαζί το ζευγάρι, ο πατέρας απασχολούσε συχνά πυκνά τις Αρχές. Μάλιστα, λόγω του ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος και της βίας που ασκούσε στη γυναίκα του, τα παιδιά τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και τελικά δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες. Η απομάκρυνση των παιδιών έγινε όταν ο πατέρας εξέτιε ποινή φυλάκισης για τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους.

Λίγα χρόνια αργότερα αποφυλακίστηκε και έφτιαξε νέα οικογένεια με άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησε ακόμη δύο παιδιά. Οταν η 18χρονη ενηλικιώθηκε (το 2014) αποφάσισε να φύγει από την ανάδοχη οικογένεια και να εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας της.

Ομως, στη μεταξύ τους σχέση παρουσιάστηκαν δυσκολίες και η κοπέλα εγκαταστάθηκε στο σπίτι όπου διέμενε ο πατέρας της με τη νέα σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Οπως και στο πρωτόδικο κυπριακό δικαστήριο ο «στοργικός» πατέρας κρίθηκε ένοχος για βιασμό, αιμομιξία και σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...