Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Γάμος 5.000.000 € στο πριγκιπάτο της Μυκόνου

Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Καρίμ αλ Σιάτι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret Ανα – Μπεατρίς Μπάρος στη Μύκονο • Προκλητική χλιδή! Η θηριώδης εξέδρα που χτίστηκε (εν μια νυκτί) πάνω στο κύμα για το χολιγουντιανό γλέντι και οι αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της παραλίας Ελιά

134t21345t4Ξεγέλασαν παπαράτσι και δημοσιογράφους η Βραζιλιάνα καλλονή Ανα – Μπεατρίς Μπάρος και ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Καρίμ αλ Σιάτι, οι οποίοι παντρεύτηκαν στη Μύκονο, όπως είχαν προαναγγείλει, αλλά μία ημέρα νωρίτερα.

Από τη
Δήμητρα Δάρδα

Το λαμπερό ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο Μυκόνου χθες το μεσημέρι κάτω από άκρα μυστικότητα, με τους άνδρες ασφαλείας σε εγρήγορση. Σε μια σεμνή τελετή, που έφερε εις πέρας ο δήμαρχος Μυκόνου Αντώνης Κούκας, επισημοποίησαν τη σχέση τους, χωρίς φωτογράφους, διάσημους καλεσμένους και ηχηρά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ.

Με το νησί να βρίσκεται ήδη τις τελευταίες ημέρες σε αναβρασμό εν όψει των σημερινών διήμερων εκδηλώσεων χλιδής, το 34χρονο πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret εμφανίσθηκε ελαφρά μακιγιαρισμένη, φορώντας ένα δαντελένιο νυφικό με αραχνοΰφαντες λεπτομέρειες και τα μακριά μαλλιά της πλεγμένα σε μια κοτσίδα «ψαροκόκαλο», όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.

Ρομαντικό στιλ

Η λευκή ανθοδέσμη που κρατούσε ήταν σε ρομαντικό στιλ, όπως και το όλο ύφος, ωστόσο αυτό που έκλεψε τα βλέμματα όλων ήταν το τεράστιο διαμάντι, «δεμένο» σε πλατίνα, που φορούσε στο αριστερό χέρι και ήταν δώρο του συζύγου της.

Ο δισεκατομμυριούχος γοητευτικός Αιγύπτιος Καρίμ αλ Σιάτι, που τρέφει λατρεία για την Ελλάδα εξαιτίας της ελληνικής καταγωγής της μητέρας του, συνόδευσε την αγαπημένη του φορώντας λευκό πουκάμισο και μπεζ παντελόνι, χωρίς σακάκι και γραβάτα. Ο ζεστός μεσημεριανός ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής ήταν άλλωστε αποτρεπτικοί παράγοντες για βαρύτερο dress code.

Μετά τις υπογραφές οι νεόνυμφοι δέχτηκαν τις ευχές του δημάρχου και των λιγοστών καλεσμένων, μεταξύ των οποίων οι γονείς των νεονύμφων. Μάλιστα, από την τελετή έλειπαν οι κούκλες φίλες του παγκοσμίου φήμης μοντέλου, όπως και οι διάσημες προσωπικότητες από την πλευρά της οικογένειας του γαμπρού, που μάλλον λιάζονταν στις πισίνες των καταλυμάτων τους, κρατώντας τις δυνάμεις τους για το διήμερο πάρτι που θα ακολουθήσει.

mykonosticker 1

Παρακάτω η συνέχεια…

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

Lear jets και θαλαμηγοί για το event των 5.000.000€!

Προκλητική χλιδή! Η θηριώδης εξέδρα που χτίστηκε (εν μια νυκτί) πάνω στο κύμα για το χολιγουντιανό γλέντι και οι αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της παραλίας Ελιά

Χίλιες και… δύο νύχτες ξέφρενης διασκέδασης στο ανεξάρτητο πριγκιπάτο της Μυκόνου, όπου τίποτε δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κρίση και το χρήμα (συνεχίζει να) ρέει άφθονο, χτίζοντας ακόμη και θηριώδεις πύργους στην άμμο εν μια νυκτί.

Από τη
Δήμητρα Δάρδα

Από το μεσημέρι της Τετάρτης όλα τα φώτα του διεθνούς jet set είναι και πάλι στραμμένα στο νησί των ανέμων. Ο γάμος της χρονιάς και η πριγκιπική δεξίωση, κόστους 5.000.000 ευρώ, ήταν η αφορμή για τη μεγάλη απόβαση -με lear jets, ελικόπτερα και εντυπωσιακές θαλαμηγούς- υψηλών προσωπικοτήτων από κάθε γωνιά της γης. Κροίσοι, επιχειρηματίες, σεΐχηδες και βιομήχανοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνοδευόμενοι από επαγγελματίες άνδρες ασφάλειας, κατέλυσαν στις σουίτες πεντάστερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, σε αρχοντικές επαύλεις και χλιδάτες privé βίλες.

Η οικογένεια του γαμπρού, του Αιγύπτιου μεγιστάνα Καρίμ αλ Σιάτι, ξεκίνησε τις ετοιμασίες πριν από αρκετούς μήνες, ώστε όλα να είναι άψογα για τη διήμερη all inclusive φιλοξενία τους. Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα σχεδιαστών μόδας και προσώπων της σοουμπίζ λέγεται ότι συγκαταλέγονται οι οικογένειες Λάτση, Βαρδινογιάννη και Οικονόμου, ο Σταύρος και η Ευγενία Νιάρχου, ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, οι οικογένειες Χούρι, Ζέιν και Γκαντούρ, και ο Ηλίας Ψινάκης.

Η φιλοξενία είναι ελληνικών προδιαγραφών, εξαιτίας της καταγωγής της κυρίας Αλ Σιάτι! Η Ντόρα (Θεοδώρα) Θεοδώρου, με σπουδές δημοσιογραφίας και διαφήμισης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγυπτο, έχει όμως ελληνικότατες ρίζες και μιλάει άπταιστα τη γλώσσα μας. Η μητέρα του γαμπρού είχε εξ ολοκλήρου την υψηλή επιστασία του γαμήλιου σχεδιασμού.

Ο σύζυγός της Χαμίντ αλ Σιάτι είναι ισχυρός επιχειρηματίας με σημαντική θέση στις διεθνείς οικονομικές αγορές και τη λίστα Forbes. Με 157 luxury ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το δημοφιλές εξωτικό θέρετρο «Almaza Bay», κοντά στο Δέλτα του Νείλου, και με μεγάλο αριθμό κρουαζιερόπλοιων, θεωρείται πολύ πλουσιότερος από αρκετούς διάσημους συντοπίτες του, όπως ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ. Ιδιοκτήτης του Travco Group, διαθέτει το 50% της αεροπορικής εταιρίας Air Arabia.

Ο επιχειρηματίας και η συμπατριώτισσά μας διαθέτουν μια εντυπωσιακή έπαυλη στην Ψαρού της Μυκόνου και λέγεται ότι κατέφθασαν αρκετές ημέρες νωρίτερα από το ευτυχές γεγονός με το επιβλητικό σκάφος τους «Adora».

4fserg 3

Η οικογένεια κατέληξε για τα δύο πάρτι στην Ελιά, στα νότια της Χώρας, μια παραλία πιο οικογενειακή αλλά απομονωμένη, μεγάλη και με υπέροχο βυθό. Αν και οργανωμένη, εκτός από άμμο και μικρά κοχύλια που βγάζει στη στεριά ο αφρός από τα κύματα, δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση. Ετσι, αποφάσισαν να «σηκώσουν» σε χρόνο dt μια θηριώδη σιδηροκατασκευή, που θα φιλοξενήσει τη χλιδάτη αποψινή δεξίωση. Ωστόσο, τα παρατράγουδα δεν άργησαν, και όχι άδικα, από τους παραθεριστές της περιοχής που σοκαρίστηκαν από το… μεγαθήριο που αντίκρισαν έτσι ξαφνικά πάνω στην άμμο.

Τα τηλεφωνήματα και οι καταγγελίες σε Λιμενικό και δημαρχείο έπεσαν βροχή, αλλά μάλλον δεν κουνήθηκε… φύλλο. Αντίθετα, στο σημείο τοποθετήθηκαν κάγκελα ώστε να αποκλειστούν δυσάρεστες επισκέψεις και στο εσωτερικό εργάζονταν πυρετωδώς διακοσμητές από το εξωτερικό και τεχνίτες που ετοίμαζαν ένα φαντασμαγορικό πολυτελές εστιατόριο και με σάλα για χορό, βγαλμένα από παραμύθι της Ανατολής. Οι λουόμενοι εκτοπίστηκαν στην άκρη της παραλίας, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Πληροφορίες κάνουν λόγο για αυστηρότατο face control στην είσοδο της πριγκιπικής δεξίωσης και ισχυρή ασφάλεια εντός και εκτός του χώρου, αφού θα έχουν την τιμητική τους τα διαμάντια, τα πανάκριβα περιδέραια και οι τουαλέτες με υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Οσο για το μενού; Πανάκριβα γκουρμέ πιάτα και σαμπάνιες με φύλλα χρυσού.

Το δείπνο, που θα είναι a la carte, θα περιλαμβάνει εκλεκτά εδέσματα, από μανιτάρια Matsutake και χαβιάρι Beluga (τύπου Almas) έως αυθεντικό γαλλικό φουά γκρα και μαύρη τρούφα Ιταλίας, ενώ η τούρτα φημολογείται ότι θα φέρει την υπογραφή των σεφ του ξενοδοχείου «Ritz» στο Παρίσι. Τα ίδια «μαγικά» χέρια είχε εμπιστευτεί η οικογένεια και για τον γάμο της αδελφής του γαμπρού Tάνια αλ Σιάτι, της αποκαλούμενης «Ελληνίδας Σταχτοπούτας της Αιγύπτου».

4fserg 2 0

Οι κουκλάρες Αμπρόζιο και Λίμα δίπλα στη νύφη

Τα αγγελάκια φύλακες-άγγελοι της νύφης ξεχύθηκαν στις παραλίες, απολαμβάνοντας τις βουτιές τους ή τα θαλάσσια σπορ και την ηλιοθεραπεία στα καταστρώματα των σκαφών, κόβοντας ανάσες σε κάθε εμφάνισή τους. Οι καλλονές, που έτσι κι αλλιώς πληρώνονται αδρά για να διαφημίζουν μαγιό και εσώρουχα, μάγεψαν τους τυχερούς που τις συνάντησαν. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Αντριάνα Λίμα, που διαμένουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο της περιοχής, αδιαφορώντας για τους παπαράτσι και τα καρφωμένα πάνω τους μάτια του ανδρικού πληθυσμού, χάρηκαν τη θάλασσα ανεβάζοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο!
Νωρίτερα χθες το πρωί και λίγο αφότου έπεσαν οι υπογραφές από το ζευγάρι, οι διάσημοι φίλοι τους φόρεσαν τα μαγιό τους και έπεσαν στη θάλασσα. Η νεόνυμφη επέλεξε λευκό ολόσωμο που έγραφε «Bride» (σ.σ.: «Νύφη»), σε αντίθεση με τις καλεσμένες που διάλεξαν το αντίστοιχο σε μαύρο και το logo «Bride Squat» («Ομάδα της νύφης»)! Εκείνη πόζαρε ενθουσιασμένη στην αγκαλιά της παρέας και ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο με τη λεζάντα «Η ωραιότερη ημέρα της ζωής μου»!

«Η κατασκευή είναι αυθαίρετη»

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου παραδέχθηκε ανοιχτά στην «Espresso» ότι πρόκειται για αυθαίρετη κατασκευή, ωστόσο, όπως διευκρίνισε, βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο. «Σε δύο ημέρες δεν θα υπάρχει εκεί τίποτα. Ηδη κλιμάκιο της Πολεοδομίας, που έλεγξε εξονυχιστικά τον χώρο, απεφάνθη πως πρόκειται αποκλειστικά για λυόμενο, χωρίς μπετά. Οσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, φυσικά και είναι αυξημένα από τη στιγμή που καλεσμένοι της οικογένειας είναι σημαντικές προσωπικότητες από το εξωτερικό. Εχει ενημερωθεί αρμοδίως και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα μέτρα που παίρνονται στην Αθήνα με τις επισκέψεις επισήμων» λέει ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

4fserg 1

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...