Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

VIP «κλικ» με ναρκωτικά, στριπτίζ και άγριο σαδομαζοχιστικό (!) sex

Νέο βιβλίο βγάζει στη φόρα τα kinky «γούστα» μερικών εκ των διασημότερων φωτογράφων μόδας και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο παρέσερναν top μοντέλα στην ακολασία

Νέο βιβλίο βγάζει στη φόρα τα kinky «γούστα» μερικών εκ των διασημότερων φωτογράφων μόδας και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο παρέσερναν top μοντέλα στην ακολασία816iytr9kdl

Σεξ, ναρκωτικά και kinky φετίχ είναι τα βασικότερα εργαλεία μερικών εκ των διασημότερων φωτογράφων μόδας του χθες και του σήμερα, προκειμένου να σκηνοθετήσουν και να απαθανατίσουν στον φακό το καλλιτεχνικό όραμά τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

11095768Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που παράσερναν τα μοντέλα στη δική τους ακολασία. Ολα αυτά αποκαλύπτει ο Μάικλ Γκρος στο τελευταίο βιβλίο του με τίτλο «Focus: Τhe secret, sexy, sometimes sordid world of fashion photographers».

Ο Μπερτ Στερν, ύστερα από μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της διαφήμισης, ξεκίνησε να εργάζεται για τη Vogue το 1959. Η πιο διάσημη δουλειά που έκλεισε στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ήρθε το 1962, όταν του ζητήθηκε να μεταβεί στο Λος Αντζελες για να φωτογραφίσει τη Μέρλιν Μονρόε – μια φωτογράφιση που διήρκεσε σχεδόν μία εβδομάδα και κόστισε ένα κιβώτιο σαμπάνια Dom Perignon του ’53, που ήταν η αγαπημένη της Μονρόε, Chateau Lafite Rothschild και βότκα, σύμφωνα με τον Γκρος. Το αποτέλεσμα ήταν μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες της Μονρόε, η οποία επιδιδόταν σε αργό στριπτίζ. «Δεν της είπα να ποζάρει γυμνή. Το ένα έφερε το άλλο» έχει δηλώσει ο ίδιος ο Στερν, ο οποίος στο τέλος τη φωτογράφισε ολόγυμνη. Φυσικά, οι φωτογραφίες κρίθηκαν πολύ προκλητικές για το περιοδικό και ζητήθηκε νέα φωτογράφιση της Μονρόε, αυτή τη φορά με τη συντάκτρια μόδας παρούσα.

Τεράστιο πέος

889174 le photographe gilles bensimon 950x0 2Ο Ζιλ Μπενσιμόν, από την πλευρά του, ο οποίος συνεργάστηκε με το «Elle» για 33 χρόνια, φημιζόταν πέρα από το ταλέντο του και για το τεράστιο πέος του, όπως αναφέρει ο Γκρος. Οι περιγραφές ως προς αυτό, μάλιστα, είναι πολλές και εντυπωσιακές. «Του αρέσει να περιφέρεται γυμνός και να δείχνει το πέος του» φέρεται ότι έχει δηλώσει ο συνάδελφός του, Ολιβιέρο Τοσκάνι, ενώ, σύμφωνα με τον Γκρος, «πολλοί τον έχουν δει να το βγάζει και να το στριφογυρίζει μιμούμενος ελικόπτερο ή να το μετατρέπει σε ελέφαντα, βγάζοντας τις τσέπες του παντελονιού του προς τα έξω. Φημολογείται, μάλιστα, ότι έχει κάνει πάνω του τατουάζ με τη μορφή καρχαρία».

Μεγάλο καμάρι για το πέος του έτρεφε, όμως, και ο Τέρι Ρίτσαρντσον, ο οποίος συνήθιζε να έχει την κάμερα στο ένα χέρι και να αυτοϊκανοποιείται με το άλλο.15614618 Μια φορά είχε καλέσει τη φοιτήτριά του Τζέιμι Πεκ για να ποζάρει σε μια kinky φωτογράφιση. Εκεί, της ζήτησε να του φτιάξει τσάι με το χρησιμοποιημένο ταμπόν της και εν συνεχεία της έδειξε το πέος του. «Αν με κάνεις να τελειώσω, θα πάρεις Α΄» της είπε, σύμφωνα με τον Γκρος.

Παρόμοια εμπειρία είχε μαζί του και το πρώην μοντέλο Σάρλοτ Γουότερς, από την οποία ζήτησε να του βγάλει το πέος έξω από το παντελόνι του. Ο ίδιος είχε, άλλωστε, μια ολόκληρη συλλογή φωτογραφιών με μοντέλα που του κάνουν στοματικό σεξ.

Ο Χέλμουτ Νιούτον, αντιθέτως, είχε εμμονή με το σαδομαζοχιστικό σεξ, την οποία έβγαλε προς τα έξω, στις καμπάνιες του Hermes, όπου έβαζε τα μοντέλα να ποζάρουν στα τέσσερα, με μια σέλα στην πλάτη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...