Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

«Παλάτι» στην άμμο!

Καρέ καρέ η κατασκευή του χώρου για το χολιγουντιανό πάρτι του Αιγύπτιου κροίσου και του μοντέλου της Victoria’s Secret.

Περσικά χαλιά αξίας χιλιάδων ευρώ, ένας ανεμόμυλος με στέγη από λευκά λουλούδια, βουκαμβίλιες που φύτρωσαν σε μια νύχτα, μπουλντόζες που έστρωσαν την άμμο (!), σωματοφύλακες και βατραχάνθρωποι να «ξεσκονίζουν» ακτή και βυθό και… μια χολιγουντιανή άφιξη.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ 
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας

4rfseryt 2

Η παραμυθένια δεξίωση του γάμου της Βραζιλιάνας καλλονής Αννα – Μπεατρίς Μπάρος με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Καρίμ Αλ Σιάτι στη Μύκονο τα είχε όλα. Και η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις πυρετώδεις εργασίες που έγιναν για να χτιστεί σε μια νύχτα το παλάτι στην άμμο. Φυσικά, δεν έλειψαν οι υψηλές αφίξεις ως αργά χθες το απόγευμα.

4rfseryt 1

Η Πάρις Χίλτον κατέφθασε χθες με το ιδιωτικό αεροπλάνο της για να παρευρεθεί στο κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Η εκατομμυριούχος κληρονόμος έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα αφίξεων φορώντας ένα μακρύ, αέρινο, πολύχρωμο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.
Ωστόσο, η πρώην σύντροφος του Πάρη Κασιδόκωστα αντιμετώπισε ένα θέμα με τα χαρτιά της στον έλεγχο διαβατηρίων και ο εκνευρισμός της για την καθυστέρηση εξόδου από τον αερολιμένα ήταν μεγάλος, όπως φάνηκε και στα πλάνα από το βίντεο του MykonosLive.TV.

4rfseryt 3

Η άτακτη σελέμπριτι, αφού ξεμπέρδεψε με τα τυπικά, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε ξενοδοχείο στην περιοχή Λια, όπου θα λάμβανε χώρα η μεγαλειώδης φιέστα προς τιμήν των νεονύμφων, που θα συνεχιστεί και απόψε.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η Πάρις να ανέβει στα decks για να παίξει μουσική, θέλοντας να αποδείξει το ταλέντο της και ως dj. Αλλωστε στις 16 Αυγούστου θα επιστρέψει στο νησί για προγραμματισμένη εμφάνιση σε γνωστό beach bar σε ρόλο μουσικού παραγωγού.
4rfseryt 4
Πυρετώδεις ρυθμοί

Εως την τελευταία στιγμή οι εργασίες για το μεγάλο event συνεχίζονταν σε πυρετώδεις ρυθμούς. Το λυόμενο μεγαθήριο με τη γυάλινη στέγη -προκειμένου οι καλεσμένοι να απολαμβάνουν τη θέα του φεγγαριού και των αστεριών- ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη γιορτή, όπως και ο ανθοστολισμός μιας τεράστιας αψίδας στην είσοδό του. Ενα βουνό λουλουδιών χρειάστηκε για να ντυθεί ολόκληρη η «γέφυρα», από όπου θα περνούσαν οι νεόνυμφοι.

Τα σκαλιά και οι ξύλινες εξέδρες στρώθηκαν με περσικά χαλιά αξίας χιλιάδων ευρώ, ενώ μπουλντόζες δούλευαν στην πίσω πλευρά, στρώνοντας την άμμο για την εύκολη τοποθέτηση μονάδων κλιματιστικών! Στα παράθυρα κρεμάστηκαν λευκές κουρτίνες -ατέλειωτων μέτρων- και τεράστιες πέργκολες με φούξια βουκαμβίλιες καρφώθηκαν στα πλαϊνά μέρη του οικήματος, κόβοντας τη θέα του εσωτερικού σε τυχόν επίδοξους παπαράτσι.

Φωτορρυθμικά, προβολείς, ηχεία, καρέκλες και τραπέζια στήθηκαν στη σάλα της χλιδής, ενώ λευκές τέντες στην πίσω πλευρά φυλάσσονταν από άνδρες ασφαλείας.

Περιμετρικά στήθηκαν κανόνια δεσμίδων φωτός μεγάλων αποστάσεων για τον νυχτερινό έλεγχο του εξωτερικού χώρου, η περίφραξη του οποίου έγινε με ψηλά κάγκελα και πράσινη επένδυση. Το πιο εντυπωσιακό στη διακόσμηση του χώρου είναι ένας λευκός ανεμόμυλος, σήμα κατατεθέν του νησιού!

Οι νεόνυμφοι αλλά και οι διάσημοι καλεσμένοι τους ενώ τις προηγούμενες ημέρες βομβάρδιζαν το διαδίκτυο με φωτογραφίες στις παραλίες και στα υπερπολυτελή γιοτ τους, χθες τήρησαν σιγήν ιχθύος εν όψει της μεγάλης δεξίωσης.

Τα δύο τελευταία 24ωρα το νησί της ξέφρενης διασκέδασης μετατράπηκε σε «αστακό», με σκάφη του Λιμενικού και βατραχανθρώπους να οργώνουν τη θάλασσα του κόλπου της Ελιάς, μόλις λίγα μέτρα από το σιδερένιο μεγαθήριο που θα φιλοξενούσε το πάρτι της απόλυτης χλιδής.

Οι περιπολίες των αστυνομικών ήταν αυξημένες, ενώ άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και επαγγελματίες σωματοφύλακες από το πρωί έλεγχαν εξονυχιστικά τους χώρους όπου οι εργάτες δούλευαν πυρετωδώς. Η πληροφορία πως στη δεξίωση αναμένονταν αφίξεις προέδρων κρατών ήταν αρκετή για να σημάνει διπλός συναγερμός.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...