Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Ο sexy χορός της Αραβανή στον τελικό του «X-Factor»

Μοίρασε εγκεφαλικά με το αποκαλυπτικό λευκό κορμάκι της κατά τη διάρκεια του τάλεντ σόου

Μοίρασε εγκεφαλικά με το αποκαλυπτικό λευκό κορμάκι της κατά τη διάρκεια του τάλεντ σόου

Είναι πραγματικά τόσο καλλίφωνοι οι Kύπριοι τραγουδιστές, που κερδίζουν σταθερά τις πρώτες θέσεις στα ελληνικά talent shows;f3 6650 andreas leontas 872016 Ή μήπως αυτό οφείλεται στα πολλά… ριάλια που ψηφίζουν συστηματικά στις κρίσιμες ψηφοφορίες;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Οπως και έχει, ο 21χρονος Ανδρέας Λέοντας από την Κύπρο στέφθηκε την περασμένη Παρασκευή νικητής του «Χ-Factor», που φέτος φιλοξένησε ο Σκάι.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο 23χρονος Ιαν Στρατής και στην τρίτη το ντουέτο των Stereo Soul. Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η νίκη άξιζε στον Ιαν, που είχε χαρακτηριστεί εξαρχής φαβορί. Απόδειξη ότι στο προφίλ του νικητή, κάτω από την ανάρτηση με τις ευχαριστίες του «σε όσους ήταν δίπλα του σε αυτή την πορεία και τον πίστεψαν», ο κόσμος τον γιουχάρει με μηνύματα που, πάνω απ’ όλα, καυτηριάζουν το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια κερδίζουν οι Κύπριοι.

f1 6817 giorgos theofanoys andreas leontas sakis royvas 872016

«Τόσα χρόνια ένας πολιτικός δεν κατάφερε να πολεμήσει τη διαπλοκή στα ριάλιτι που κερδίσουν συνέχεια οι Κύπριοι». «Εμείς οι Κύπριοι και την κουτσή Μαρία να στείλουμε θα τη βγάλουμε πρώτη, απλά και μόνο επειδή είναι από την Κύπρο». «Ο Ιαν μπορεί και τραγουδά Παβαρότι, ενώ ο Λεοντας με το ζόρι Οικονομόπουλο. Αυτή είναι η μουσική μας παιδεία» ανέφεραν οι τηλεθεατές σε κάποια από τα δεκάδες σχόλια. Χωρίς, φυσικά, να αφήνουν ασχολίαστο και τον Γιώργο Θεοφάνους (στην ομάδα του οποίου ανήκαν τόσο ο Ανδρέας Λέοντας όσο και ο Ιαν Στρατής): «Με τον Θεοφάνους γελάω που έκραζε τους μέτριους τραγουδιστές τις προηγούμενες σεζόν και κέρδισε με έναν κατώτερο του μέτριου».

Από την πλευρά του ο νικητής -που υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records και κέρδισε και ένα αυτοκίνητο- σε ερώτηση που δέχτηκε λίγες μέρες πριν από τον τελικό τι πιστεύει ότι έχει η Κύπρος και βγάζει τέτοια ταλέντα, δήλωσε χαριτολογώντας πως αυτό οφείλεται στο… νερό του νησιού! Για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι στην Κύπρο τα παιδιά μαθαίνουν μουσική από μικρά.

f2 6826 andreas leontas sakis royvas 872016

Πάντως μπορεί η Κύπρος να βγάζει νικητές στα μουσικά talent shows (σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε δει ακόμη και να τοιχοκολλούνται αφίσες στους δρόμους ζητώντας στήριξη από συμπατριώτες τους ψηφοφόρους), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν ιδιαίτερη τύχη στη μετέπειτα πορεία τους. Σας θυμίζουμε τις περιπτώσεις των Σταύρου Κωνσταντίνου («Super Idol», 2004, νικητής με δεύτερη την Τάμτα, που όμως κάνει καριέρα), Λούκα Γιώρκα («X-Factor», 2008, νικητής), Βαλάντως Τρύφωνος («Greek Idol», 2010, νικήτρια), Μαρίας-Ελενας Κυριάκου («The Voice», 2014, νικήτρια).

Οσο για το ελληνικό «Χ-Factor», θα συνεχιστεί και του χρόνο από το ίδιο κανάλι, καθώς ικανοποίησε σε τηλεθέαση.

Ο sexy χορός της Αραβανή με κορμάκι για… εγκεφαλικάf9 6600 evagelia aravani 8720161

«Bon bon» και… πάρ’ τον κάτω τον ανδρικό πληθυσμό! Πλάνα για πολλές συγκινήσεις χάρισε η Ευαγγελία Αραβανή στο τηλεοπτικό κοινό του τελικού του «X-Factor».

Η παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show αποδείχθηκε καλή μαθήτρια των χορευτικών που διδάχθηκε για τις ανάγκες του «Dancing with the stars» όπου συμμετείχε. Με ένα σέξι λευκό κορμάκι -που άφηνε πολύ λίγα στη φαντασία και αποκάλυπτε το εσώρουχό της- μας θύμισε το καυτό ντουέτο με την αντίπαλό της Κατερίνα Στικούδη, με το οποίο είχαν ανάψει φωτιές κατά τη διάρκεια του σόου χορού.

Κλείνοντας την τηλεοπτική σεζόν, η ξανθιά καλλονή θύμισε με την αλά Μπιγιονσέ εμφάνισή της στο τραγούδι της Era Istrefi «Bon bon» ότι τελικά έχει πολλά ταλέντα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των παικτών η εκρηκτική ξανθιά των παρασκηνίων δοκίμαζε τις δυνάμεις της στο τραγούδι. Το μικρόφωνο είχε πάρει και ως καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

f8 6593 evagelia aravani 8720161

Ετσι, μετά την καυτή χορογραφία και τα σέξι λικνίσματα για τα οποία καταχειροκροτήθηκε στον τελικό, ακολούθησε και τραγούδι. Στο πάρτι που ακολούθησε στο Akrotiri Estate για τους συντελεστές και τους παίκτες η Ευαγγελία άφησε άφωνο τον Σάκη Ρουβά. Σε μια εμφάνιση… επαγγελματία τραγούδησε παρέα με τον ποπ σταρ, χορεύοντας ξέφρενα στη σκηνή μέσα στο καυτό σούπερ μίνι της.

Τ.Π.

Συνεργασία-έκπληξη Σάκη Ρουβά με Πάολα

f9 5034 paola sakis royvas 872016

Tη νίκη του στο «Χ-Factor» γιόρτασε ο Ανδρέας Λέοντας στο Εstate Seaside Akrotiri όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Καθόλου τυχαία ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και η Πάολα, αφού, όπως έγραψε η «Εspresso», έχει ήδη δώσει τα χέρια και θα συνεργαστεί τον ερχόμενο χειμώνα με τον Σάκη στο Κέντρο Αθηνών. Η σέξι Πάολα, ανεβασμένη πάνω σε έναν λευκό καναπέ και με πολλά καλάθια γαρίφαλα ριγμένα στα πόδια της, τραγούδησε επιτυχίες της κρατώντας από το χέρι τον μελλοντικό παρτενέρ της, που έδειχνε ενθουσιασμένος από την παρουσία της στο μαγαζί. Μάλιστα ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να κάνει και πανηγυρική ανακοίνωση από μικροφώνου για αυτή τη συνεργασία-έκπληξη: «Από τον Οκτώβριο θα έχω τη μεγάλη χαρά να τραγουδάω με μια ανατρεπτική και σπουδαία τραγουδίστρια που είναι απόψε μαζί μας, την Πάολα!» είπε, προκαλώντας χαμό από χειροκροτήματα.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...