Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αστακοί, χαβιάρι και σαμπάνια για τους… εκλεκτούς

Αποκλειστικές φωτογραφίες της «Espresso» από τη λαμπερή τελετή του Καρίμ αλ Σιάτι και της Αννα Μπεατρίς Μπάρος στην παραλία Λια της Μυκόνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες της «Espresso» από τη λαμπερή τελετή του Καρίμ αλ Σιάτι και της Αννα Μπεατρίς Μπάρος στην παραλία Λια της Μυκόνου

Ενα… κοντέινερ με αστακούς και μια… θάλασσα από σαμπάνια καταναλώθηκαν στο γαμήλιο γλέντι του Καρίμ αλ Σιάτι και της Αννα Μπεατρίς Μπάρος. Που λέει ο λόγος δηλαδή, καθώς οι 500 και πλέον καλεσμένοι του μοντέλου της Victoria’s Secret και του πάμπλουτου επιχειρηματία αποτελούν μέλη της υψηλής κοινωνίας και 2 239συνηθίζουν να ικανοποιούν τον ουρανίσκο τους με ό,τι πιο εκλεκτό (και ακριβό!) κυκλοφορεί στην αγορά.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Ελληνίδα μητέρα του Καρίμ Ντόρα Θεοδώρου και ο Αιγύπτιος πατέρας του Χαμίντ αλ Σιάτι φρόντισαν ώστε το μενού στη γαμήλια δεξίωση των νεονύμφων να περιλαμβάνει εδέσματα για όλα τα γούστα, δίνοντας έμφαση στα θαλασσινά, στο χαβιάρι Beluga και, βέβαια, στη σαμπάνια με φύλλα χρυσού.

Η οργάνωση του πάρτι έγινε από τους ιθύνοντες του πολυτελούς beach club Liasti Mykonos, το οποίο ίδρυσε φέτος στην παραλία Λια ο γνωστός Ιταλός επιχειρηματίας Μάσιμο Τσιρίλο. Ο φακός της «Espresso» τρύπωσε στο event του καλοκαιριού και απαθανάτισε πολλούς από τους καλεσμένους του Καρίμ και της Αννα Μπεατρίς. Ανάμεσά τους ήταν ο Ελληνας Κροίσος Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος φορούσε σμόκιν και συνοδευόταν από τη σύντροφό του, το γνωστό μοντέλο Τζέσικα Χαρτ, που θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο μακρύ φλοράλ φόρεμά της. Με το ζευγάρι εμφανίστηκε στον χώρο της τελετής και η αδελφή του Σταύρου Ευγενία Νιάρχου, η οποία φορούσε μια μάξι, αέρινη μαύρη τουαλέτα.

Η «χρυσή» κληρονόμος Πάρις Χίλτον τράβηξε, με τη σειρά της, τα βλέμματα, καθώς έσκασε μύτη με γυαλιά ηλίου, ανοιχτόχρωμη τουαλέτα με κρύσταλλα Σβαρόφσκι και τρεις bodyguards να τη συνοδεύουν. Εξαιρετικά εντυπωσιακή ήταν και η πρώην άγγελος της Victoria’s Secret και νυν ηθοποιός Αντριάνα Λίμα, καθώς εμφανίστηκε στη Λια φορώντας μια σέξι μαύρη τουαλέτα με δαντελένιες λεπτομέρειες και βαθύ σκίσιμο. Εκεί ήταν και η Βίκυ Καγιά με τον άνδρα της Ηλία Κρασσά, ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγο του Χριστιάνα και την κόρη του Αναστασία, ο δαιμόνιος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Λουσιάνα Χιμένεζ. Το κοινό στο πάρτι, στη Λια, διασκέδασε το γνωστό συγκρότημα Earth, Wind and Fire, που έφτασε στη Μύκονο ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Σημειώνεται ότι περίπου 1.000 άτομα εργάστηκαν πυρετωδώς για να μείνουν ευχαριστημένοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι των νεονύμφων. Το γλέντι κράτησε ως τα ξημερώματα, με τους νέους -ως επί το πλείστον- να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής μέχρι τελικής πτώσης. Χθες, πάντως, η παραλία Λια είχε αποκτήσει και πάλι το φυσικό κάλλος της, καθώς τα μέρη του γαμήλιου σκηνικού αφαιρέθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και η αμμουδιά καθαρίστηκε.

Το «λευκό» πάρτι στην Παράγκα

10screen shot

Το βράδυ του Σαββάτου οι νεόνυμφοι και οι φίλοι τους μάζεψαν τα… κουβαδάκια τους και πήγαν να γλεντήσουν σε άλλη παραλία. Το δεύτερο γαμήλιο πάρτι του Καρίμ και της Αννα Μπεατρίς δόθηκε στην παραλία Παράγκα και ήταν θεματικό. Τίτλος του, «White Party» και το dress code ήθελε όλους τους καλεσμένους να φορούν λευκά ρούχα. Ολους εκτός από τη νύφη, η οποία εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή, ολόχρυση δημιουργία του οίκου Naeem Khan με κρόσσια και κάποια στιγμή λικνίστηκε στον ρυθμό της ανατολίτικης μουσικής προς τέρψιν του συζύγου της. Η ίδια φορούσε επίσης διαμαντένια σκουλαρίκια Chopard και ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo.

11psinakis.9.7.709

Στο beach club της Παράγκας, όπου στήθηκε το event, κυριαρχούσε το χρώμα. Το εντυπωσιακό, και τη συγκεκριμένη βραδιά, ήταν ο μπουφές με τα κάθε λογής καλούδια, αλλά και η δεκαώροφη τούρτα του ζευγαριού. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι καλεσμένοι «βομβάρδισαν» τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media με φωτογραφίες από το πάρτι, στο οποίο περίσσευαν τόσο η χλιδή όσο και η υπερβολή.

Πικνίκ δίπλα στη δεξίωση9 3

Γαμήλιο πάρτι-υπερπαραγωγή εσείς; Πικνίκ εμείς! Εναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν ορισμένοι παραθεριστές και κάτοικοι στη Λια της Μυκόνου για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη δημιουργία της εξέδρας για την τελετή και το γαμήλιο πάρτι του Καρίμ αλ Σιάτι και της Αννα Μπεατρίς Μπάρος. Παρά τις καταγγελίες που έγιναν από αρκετούς για την αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία, δεν… κουνήθηκε φύλλο.

Ετσι, κάποιοι παραθεριστές αποφάσισαν να κάνουν πικνίκ (με κρασί, ταπεράκια και φαναράκια) λίγα μέτρα μακριά από το «ρεζερβέ» κομμάτι της παραλίας, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα στο facebook, τα οποία συνόδευσαν με ειρωνικά σχόλια όπως π.χ ότι «η μουσική του πάρτι δεν άξιζε».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...