Νέο βιντεοκλίπ στη Σκόπελο

Στις ομορφότερες παραλίες της Σκοπέλου γύρισε το νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Μη μου ζητάς» ο Χρήστος Χολίδης

Στις ομορφότερες παραλίες της Σκοπέλου γύρισε το νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Μη μου ζητάς» ο Χρήστος Χολίδης. Ο τραγουδιστής, μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του και σκηνοθέτη Αλεξ Κωνσταντινίδη, τους οπερατέρ, τους ηχολήπτες και τους στιλίστες, αποβιβάστηκε στο νησί της κινηματογραφικής ταινίας «Mamma Mia», όπου όλοι τους έγιναν δεκτοί από τους ντόπιους με ενθουσιασμό.

Τα γυρίσματα έγιναν στον μικρό βραχώδη κόλπο του Αμάραντου αλλά και στην ονειρεμένη παραλία του Αγνώντα, γνωστή ως «το λιμανάκι των ψαράδων». Ολοι γοητεύτηκαν από τη θέα στο εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη, στο Καστρί, που στέκει σκαρφαλωμένο σε έναν απόκρημνο βράχο, με φόντο το βαθύ μπλε της θάλασσας και το πράσινο των πεύκων. Το σημείο έγινε παγκοσμίως γνωστό, αφού εκεί γυρίστηκε η σκηνή του γάμου της Μέριλ Στριπ και του Πιρς Μπρόσναν στη χολιγουντιανή παραγωγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.