Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Δείπνο 1.800.000 ευρώ για δύο προνομιούχους!

To «πακέτο» (των 48 ωρών) περιλαμβάνει βόλτα με ελικόπτερο, πριβέ κρουαζιέρα και το διαμάντι «Jane Seymour»

To «πακέτο» (των 48 ωρών) περιλαμβάνει βόλτα με ελικόπτερο, πριβέ κρουαζιέρα και το διαμάντι «Jane Seymour»

Το εστιατόριο Ce’ La Vi της Σιγκαπούρης ετοιμάζεται να σερβίρει ένα δείπνο πολλών καρατίων σε βαθύπλουτους, προσφέροντάς τους, εκτός από μια γαστρονομική εμπειρία, και το θρυλικό μονόπετρο με μπλε διαμάντι «Jane Seymour», αξίας 1.800.000 ευρώ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Πρόκειται ουσιαστικά για την πιο «ακριβή και πολυτελή γαστρονομική εμπειρία στον κόσμο», όπως τη χαρακτηρίζει η Κάραν Τιλάνι, διευθύντρια του ομίλου κοσμημάτων World of Diamonds, που σε συνεργασία με το Ce’ La Vi δημιούργησε ένα αξέχαστο πακέτο υπηρεσιών για δύο. Το ταξίδι στη γεύση θα έχει συνολικά διάρκεια οχτώ ωρών και θα ξεκινήσει με μια 45λεπτη βόλτα με ελικόπτερο πάνω από τη Σιγκαπούρη. Θα ακολουθήσει μεταφορά με Rolls Royce σε μαρίνα της περιοχής και μια μίνι πριβέ, πολυτελής κρουαζιέρα. Εν συνεχεία οι δύο τυχεροί θα μεταφερθούν στο roof garden του «Marina Bay Sands Hotel», όπου βρίσκεται το εστιατόριο Ce’ La Vi.

Ο χώρος, ο οποίος θα είναι διακοσμημένος για την περίσταση με 10.000 φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα, προσφέρει θέα 360 μοιρών στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της πόλης. Ακριβώς την ώρα δύσης του ηλίου θα αρχίσει να σερβίρεται το μενού των 18 πιάτων, σύγχρονης ασιατικής κουζίνας, το οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει καραβίδες Νέας Ζηλανδίας, μύδια με αφρό σαμπάνιας, χαβιάρι ποικιλίας almas, άγριο σολομό Αλάσκας, αργοψημένο περιστέρι και φιλέτο ψημένο σε ξύλα. Το δείπνο, υπό το φως των κεριών και υπό τους ήχους live μπάντας, θα συνοδεύεται από vintage κρασιά ηλικίας 44 και 45 ετών αλλά και από σαμπάνια 2008 Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cru, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης διαμαντένιων chopsticks, με χαραγμένα τα ονόματα των επισκεπτών.

Οταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μεσάνυχτα, θα γίνει η παράδοση του δαχτυλιδιού «Jane Seymour», συνοδεία κονιάκ Louis XIII de Remy Martin και σόου πυροτεχνημάτων. Το κόσμημα αποτελείται από μπλε διαμάντι βάρους 2,08 καρατίων, το οποίο είναι δεμένο με ροζ χρυσό και είχε παρουσιαστεί διεθνώς στις αρχές Απριλίου (είχε σχεδιαστεί προς τιμήν της διάσημης ηθοποιού).

Το παραπάνω πακέτο εμπειριών θα πουληθεί αντί 1.800.000 ευρώ σε πρόσωπο που θα επιλεγεί από κοινού από την εταιρία Word of Diamonds και από το Ce’ La Vi, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα κριτήρια επιλογής. Σύμφωνα με την Τιλάνι, οι δύο πλευρές θα συνεκτιμήσουν το status και την αγάπη του αγοραστή για τα μπλε διαμάντια αλλά και τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αναδείξει το «Jane Seymour».

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...