Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αν και σημασία έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σχέσεις σας

ΚΡΙΟΣ: Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να αποκτήσετε οικειότητα με το περιβάλλον. Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας θα χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πραγματική γοητεία σας θα βγει προς τα έξω και ο αισθησιασμός σας θα έχει την τάση να σας παρασύρει. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που αφορούν τις στενές σχέσεις σας και μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών που θέτετε θα σας προσδώσει μια πιο σωστή ταυτότητα. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αν και σημασία έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους που υπάρχουν για να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανασταλτικές ευαισθησίες σας, προωθήστε τις θετικές σκέψεις σας και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι για τα πάντα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τη μέρα με κέφι, ελπίδες και θετικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας κατευθύνουν. Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική ζωή σας. Εάν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε καλύτερα μελλοντικά. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού χώρου σας να σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να γνωρίσετε καινούργια άτομα, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε και θα ακούσετε πολλά. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει να σας κάνει να μη φερθείτε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάνετε τον χρόνο σας για να ενταχθείτε σε ευχάριστες καταστάσεις ή παρέες. Πολλά θα γίνουν από μόνα τους, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα, και θα ακτινοβολείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα βρείτε την ποιότητα που αναζητείτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί προς όλους. Οσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται και απαιτείται να κάνετε πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων, μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευθείτε τη μοίρα που θέλει το καλό σας και αφήστε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη στις προσωπικές επιδιώξεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....