Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Nτου» από κομάντος στα Εξάρχεια

Επιχείρηση ΕΚΑΜ και Αντιτρομοκρατικής στην πλατεία με δώδεκα συλλήψεις! Εξάρθρωσαν και κύκλωμα για delivery κόκας σε νυχτερινά κέντρα

Επιχείρηση ΕΚΑΜ και Αντιτρομοκρατικής στην πλατεία με δώδεκα συλλήψεις! Εξάρθρωσαν και κύκλωμα για delivery κόκας σε νυχτερινά κέντρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες στην περιοχή των Εξαρχείων εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινεί ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνοδεία κομάντος της ΕΚΑΜ και στελεχών της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν σε σπίτια και καταστήματα, και έχουν κατάσχει σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και ηρωίνης, ενώ συνέλαβαν 10 άτομα.

Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει τις προηγούμενες εβδομάδες με στόχο την εξάρθρωση της «μαφίας των Εξαρχείων», που βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Στο πλαίσιο του «πολέμου» είχε δολοφονηθεί ένας Αιγύπτιος διακινητής και την ευθύνη ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Eνοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων». Ηδη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας έκανε λόγο στη Βουλή για την επιχείρηση και σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, η Δίωξη Ναρκωτικών εξάρθρωσε σπείρα πέντε Αλβανών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς στους θαμώνες νυχτερινών κέντρων στο Κολωνάκι, στο Παλιό Φάληρο και στην παραλιακή λεωφόρο, με «μάνατζερ» έναν Ελληνα, ο οποίος τους είχε ανοίξει τις πόρτες της υψηλής κοινωνίας.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες εδώ και έναν μήνα για τη δραστηριότητα της σπείρας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ταυτοποιήσει τους εμπλεκομένους και παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά τους, με αποτέλεσμα να καταγράψουν όλες τις ύποπτες συνομιλίες τους, αλλά και το εύρος της πελατείας τους. Από τα τηλεφωνήματα που δέχονταν τα μέλη της ομάδας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η ζήτηση από τους θαμώνες των κέντρων διασκέδασης για κοκαΐνη ήταν ιδιαίτερα αυξημένη τα σαββατόβραδα.

Πόρτα πόρτα

Οι διακινητές των ναρκωτικών έκαναν στην κυριολεξία… delivery πόρτα πόρτα, καθώς πήγαιναν από κέντρο σε κέντρο για να παραδώσουν το παράνομο εμπόρευμά τους! Οπως προέκυψε από τις παρακολουθήσεις των αστυνομικών, δέχονταν τηλεφωνικά τις παραγγελίες και οι συναντήσεις με την πελατεία τους γίνονταν έξω από γνωστά κέντρα διασκέδασης.

fdfgdf

Οι αριθμοί των τηλεφώνων, με τα οποία γίνονταν οι παραγγελίες των πελατών της σπείρας για τις δόσεις κοκαΐνης, έχουν καταγραφεί από τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ. και συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν ήδη ζητήσει από την αρμόδια Αρχή την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιους ανήκουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μεταξύ των πελατών βρίσκονται ονόματα γνωστών Αθηναίων που έχουν απασχολήσει τις Αρχές και κατά το παρελθόν για αγοραπωλησίες κοκαΐνης, και μάλιστα σε πρόσφατες υποθέσεις.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 554 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα», βάρους ενός κιλού και 848 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 14 φαρμακευτικά χάπια, νοθευτική ουσία βάρους 740 γραμμαρίων, τέσσερις ζυγαριές, 62 φυσίγγια, 24.530 ευρώ, δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...