Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Νόρτον «καυτό φαβορί» για τον νέο Τζέιμς Μποντ

Σύμφωνα με τους ειδικούς του στοιχήματος, ο Βρετανός ηθοποιός φέρεται ότι έχει πολλές πιθανότητες (1 προς 3) για τον ρόλο του «007»

Σύμφωνα με τους ειδικούς του στοιχήματος, ο Βρετανός ηθοποιός φέρεται ότι έχει πολλές πιθανότητες (1 προς 3) για τον ρόλο του «007»

Ονόματα για τον νέο Τζέιμς Μποντ έχουν ακουστεί πολλά, λίγα είναι όμως αυτά που έχουν πείσει τους ειδικούς των στοιχημάτων. Και αυτοί, όμως, μεταβάλλουν συνεχώς τις προβλέψεις τους και αφού είχαν σχετικά ψηλά τις πιθανότητες για τον Ιντρις Ελμπα και τον Τομ Χάρντι τους περασμένους μήνες, τώρα ως νέο φαβορί αναδεικνύεται ο Τζέιμς Νόρτον.

Ο Βρετανός ηθoποιός, ο οποίος έχει κλέψει τις καρδιές των Βρετανίδων με τον πρόσφατο ρόλο του ως πρίγκιπα Αντρέι Νικολάγιεβιτς Μπολκόνσκι στην τηλεοπτική μεταφορά του «Πόλεμος και Ειρήνη» στο BBC, φέρεται ότι έχει πιθανότητες 1 προς 3 να είναι ο επόμενος «πράκτορας 007». Η εξέλιξη είναι μάλλον απρόβλεπτη, αφού λίγο διάστημα νωρίτερα ο Νόρτον ήταν πολύ χαμηλά, με πιθανότητες 1 προς 25. Τα νέα στοιχήματα όμως, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το πρώην φαβορί Εϊνταν Τέρνερ συμφώνησε να πάρει μέρος σε μια νέα σειρά, έκαναν τη δική του υποψηφιότητα να καταβαραθρωθεί, σύμφωνα με το γραφείο Paddy Power.

Υστερα από αυτά, λοιπόν, ο Τομ Χίντλστον, ο Ιντρις Ελμπα και ο Ντέιμιαν Λιούις έμειναν πίσω από το όνομα του Νόρτον ως πιθανοί διάδοχοι του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του ήρωα του Ιαν Φλέμινγκ. Το νέο φαβορί αποδεικνύεται και μετρ του χιούμορ. Πρόσφατα δήλωσε ότι μια 91χρονη θεία του τον κοίταξε με απορία σ’ ένα οικογενειακό τραπέζι και του είπε: «Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να δείχνεις τόσο καλός στην τηλεόραση ενώ είσαι τόσο αδιάφορος στην κανονική ζωή».

kjkjkj
Υποψηφιότητες

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, πάντως, άρχισε να φιγουράρει μάλλον ψηλά και το όνομα του 33χρονου ηθοποιού Τζακ Χάστον, ο οποίος είναι η αλήθεια ότι εμφανίζεται στους 16 των πιθανών αντικαταστατών του «007» από τον Μάιο, οπότε και άρχισε έντονα η σχετική σεναριολογία. Το γραφείο Ladbrokes χθες ανέφερε ότι όποιος ποντάρει σε αυτόν σε περίπτωση επιλογής του από τους παραγωγούς του Τζέιμς Μποντ θα τριπλασιάσει τα χρήματά του! Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του ταινίες όπως «Οδηγός διαπλοκής» και «Αξέχαστη Διαδρομή».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στις υποψηφιότητες φιγουράρει ακόμα και το όνομα του Νάιτζελ Φάρατζ, του ευρωσκεπτικιστή Βρετανού πολιτικού, ο οποίος μετά το δημοψήφισμα του Brexit παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος UKIP. Προς το παρόν, πάντως, ο αμφιλεγόμενος πολιτικός βρίσκεται πολύ χαμηλά, με πιθανότητες 1 προς 500.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...