Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

«Ησαΐας» στα κρυφά για τον μεσίτη των stars

Eίχε «κλείσει» την Times Square για να κάνει πρόταση στην Ελληνίδα σύντροφό του

Eίχε «κλείσει» την Times Square για να κάνει πρόταση στην Ελληνίδα σύντροφό του

2 10Η κινηματογραφική πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του πριν από δύο χρόνια διεκδίκησε, λόγω πρωτοτυπίας, μια θέση στη λίστα των ρεκόρ Γκίνες.

Για μία ώρα, και με τη βοήθεια των Αρχών, έκλεισε την Τimes Square, προκειμένου να ακούσει το πολυπόθητο «I do» από την καλή του. Ωστόσο, ο γάμος του Ράιαν Σέρχαντ με την Αιμιλία Μπεχράκη, που ακολούθησε την πρωτότυπη πρόταση, παρόλο που ήταν εξίσου ρομαντικός, έγινε εντελώς αθόρυβα στην Κέρκυρα. Και ενώ τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη Μύκονο, στα λαμπερά πάρτι των 5.000.000 ευρώ του Αιγύπτιου κροίσου και του πρώην αγγέλου της Victοria’s Secret, το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Πέμπτη στο νησί των Φαιάκων.

Στην Κέρκυρα

O εκατομμυριούχος μεσίτης των stars Ράιαν Σέρχαντ (που έχει, μεταξύ άλλων, στο πελατολόγιο του την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο)3 109 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αιμιλία Μπεχράκη στο Ποντικονήσι της Κέρκυρας, με 150 καλεσμένους να βρίσκονται στο πλάι τους αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή. Η νύφη, που εργάζεται ως επικεφαλής νομικός στις ΗΠΑ ενός παγκόσμιου ναυτιλιακού κολοσσού με έδρα τη Γενεύη, είχε επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες και κράτησε και όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα του νησιού.

Επέλεξε ένα σαμπανί στράπλες νυφικό της Νεοϋορκέζας σχεδιάστριας Romona Keveža, το οποίο συνδύασε με μακρύ πέπλο και κρεμαστά διακριτικά σκουλαρίκια. Ο γοητευμένος από την Ελλάδα γαμπρός ήταν ντυμένος στα μπλε. Ο στολισμός είχε τριαντάφυλλα και πεόνιες, όπως και η ανθοδέσμη της νύφης, και μάλιστα για να μη διαρρεύσει καμία πληροφορία είχαν κλείσει βαν για να μεταφέρουν τον κόσμο τόσο στην εκκλησία όσο και στον χώρο της δεξίωσης, που έγινε σε μια πανέμορφη βίλα.

Μάλιστα, το ζευγάρι φρόντισε να εξασφαλίσει εχεμύθεια από τους καλεσμένους του με συμβόλαια τα οποία έχουν ισχύ μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Κι αυτό γιατί ο γάμος θα συμπεριληφθεί ως επεισόδιο στο reality «Million Dollar Listing» που παρουσιάζει τα τελευταία έξι χρόνια ο 32χρονος μεσίτης στο κανάλι BRAVO του ομίλου NBC.

Το τηλεοπτικό σόου εστιάζει στην προβολή μοναδικών προς πώληση ακινήτων, αλλά και στην προσωπική ζωή του παρουσιαστή. Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να προβληθεί το γαμήλιο επεισόδιο, που θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου με φόντο το φυσικό κάλλος της Κέρκυρας.

Ο επιτυχημένος μεσίτης, που έχει γεννηθεί στο Ντάλας, ξεκίνησε από το μηδέν αλλά κατάφερε μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια να μεσιτεύει τα ακριβότερα ακίνητα στις ΗΠΑ, να διαθέτει τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και να έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιο των πωλήσεών του περιουσιακά στοιχεία ύψους 1 δισ. δολαρίων.

4 51

Μετά την πρόταση γάμου που άφησε εποχή και με τον πεθερό του να του λέει «Παίρνεις την πριγκίπισσά μου, καλά τα κατάφερες», ο Ράιαν και η Αιμιλία ήρθαν αρκετές φορές στην Ελλάδα, κάνοντας διακοπές σε Μύκονο και Σπέτσες. Ο Ράιαν είναι εντυπωσιασμένος από την ελληνική φιλοξενία και δεν σταματά να διαφημίζει την Ελλάδα στους χιλιάδες followers του.

Στις παραλίες της Μυκόνου, μάλιστα, συνάντησε πολλούς από τους Αμερικανούς πελάτες του, που του ζητούσαν να αναζητήσει βίλες για εκείνους στα νησιά και ακίνητα στην Αθήνα. Ετσι, ο δυναμικός επιχειρηματίας δεν αποκλείει την προοπτική να ανοίξει οσονούπω γραφείο και στην Αθήνα, προωθώντας επενδυτικές ευκαιρίες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

 «Αδειασε» την Times Square για της κάνει πρόταση γάμου

article 2757925 216879c800000578

Δύσκολα ξεχνάει κανείς αυτή την… εκκεντρική πρόταση γάμου του Ράιαν πριν από δύο χρόνια στην Times Square της Νέας Υόρκης. Ο ερωτοχτυπημένος μεσίτης κατάφερε κάτι πραγματικά πρωτοφανές για τα δεδομένα της Νέας Υόρκης και, όπως ήταν φυσικό, η πρωτοβουλία του έκανε τον γύρο των media ολόκληρου του πλανήτη και διεκδίκησε μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Σε συνεργασία με τις Αρχές της πόλης και έπειτα από ένα εξάμηνο μπλέξιμο με την ατελείωτη γραφειοκρατία, κατόρθωσε το ακατόρθωτο.

article 2757925 216af0cb00000578

Εκλεισε την πιο πολυσύχναστη πλατεία του κόσμου, επιστρατεύοντας πενήντα αστυνομικούς, και δημιούργησε ένα σκηνικό που θύμιζε ταινία. Γονάτισε, πρόσφερε στην καλή του το μονόπετρο και άκουσε το «ναι» από την έκπληκτη Αιμιλία. Στη σύντροφό του εκείνο το πρωί είχε πει πως θα αναχωρήσουν με το αυτοκίνητο για τη Βοστόνη. Μεσολάβησε μία στάση για καφέ στην πιο πολύβουη πλατεία και ξαφνικά, έκπληκτη, η κοπέλα τον είδε να γονατίζει και να εμφανίζει το μονόπετρο. Η απάντησή της ήταν θετική, με το φινάλε του ρομαντικού παραμυθιού να γράφεται την περασμένη Πέμπτη στο καταπράσινο νησί του Ιονίου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...